Vill fara på semester!

Hello! Här sitter man då och skriver ett inlägg egentligen så har jag inte rikit nånting att säga men man måst ju blogga när man kan! Jag är så sugen att fara iväg på en resa bara ta och köp en biljett och sticka iväg. Men nej tyvärr.. -.-  Men man ska ju tänka positivt! Det är snart sommar! :)))) Jätte glad! Och så fyller jag femton om 1 och en halv månad och två veckor och 2 dar! om jag nu sen har räknat rätt. ;) Imorgon far jag till Kimito efetr skolan med mamma för att träffa på Antonia och Kenneth. Det ska bli roligt att också få se Midde för jag saknar den. Men det var allt! Hej då!

:) I'm so happy cause you are gone. When you are gone it makes me happy! :)

Idag var det nog meningen att man skulle fara till skolan men det blev inte riktigt av sen heller. Men iställe har jag mokka upp hela backan för att det har snöa som tusan idag. Och så har jag fått datorn att fungera igen! Jeee! Guj (antagligen skrivs det inte så emn who the fuck cares!) Ja men han kytta på den och nu fungerar den igen, han rörd bara lite sladdar innuti den och där var det! Yees, så att mitt liv e tillbaks! Nånej men det e SKIT skönt! Idag var det Volley matcherna men tyvärr så fick jag inte komma med. Det kommer andra chanser i ens liv ännu så is int gråta! :) Men nu ska man väl ta och släpa bort sej från datorn och gå och lägg sej! :) GOD NATT!WeHeartIt

Religion timma = CHILL!

Här sitter man i skolan och ska egentligen ha religion men man får lyssna på musik och nörda facebook. Jag laddade ner Spotify på skolans dator som jag nu sitter på så jag har bra musik! :D Jag tror inte att man igentligen får gör de men who cares.. :)) Idag blir det väl då volley efter skolan och massor med provövning när man kommer hem, för imorn har vi kemma prov och på fredag hk och imorn blir det andra gången som jag far till moposkolan. Jag tycker att det är så jäkla onödigt att betala 520 euro för 6h av undervisning så om man inte skulle behöva gå där så sku jag köp en mopo för dom pengarna. Men nu ska jag fara slutar timman och btw våra båda datorer har krascha så att därför bloggar jag inte.. Suck!.. :((

Google chrome och spotify - check!

Idag har man då nörda datorn och laddat ner google chrome och spotify. Skit skönt nu när man har lite nyare musik än den musik jag hade på förrän jag ladda ner spotify, 20 år gammal? :D Nånej men det är roligt med lite nyare musik nog. Jag och Antonia (syster) for ut och gick med Midde vår (hund) idag och vi gick over en åker med ungefär 30 - 40 cm snö = TUNGT! Jo men man ficj motion i allafall. Det var synd bara att vi inte tog med kameran skulle ha fått jätte fina bilder ner midde satt ner hela sitt huvudi snön, sött.. Jag var ut med Jenni, Benkku och Jeppe idag och fy fan vad det var kallt! Sen sprang jag hem när Jeppe hade farit, för jag kände inte mina ben längre. Alltså det var minus 20 så det var nog kallt det kan ingen säga emot! :)) Men nu skall jag nog stänga av musiken och fara och ta min skönhets sömn. :D Här är en bild på Antonia, Jag och Midde.

Utkast: Feb. 2, 2012

Här sitter jag och hör på "I need a hero" :)) hahah. Imorn kommer Benkku ner till Bromarf och jag ska kanske måla lite väggar detta veckoslut. Men kanske jag ska skita i det och ta Linda w till mitt iställe? Man vet aldrig. Det skulle i allafall vara jävligt roligt. :)) Idag har jag köpt "Höjdaren" alltså det är vår skoltidning. Haha ganska bra nog. På lördag eller söndag e det runebergs dagen så då ska man väl äta en runebergs tårta. Idag var det volley som gällde och imorn blir det återigen prov, denna gång hissa prov. Men det är enkelt så no hätä. Jag lagade mat idag till och med det blev omelett med lite korv och tomat i, blev faktist gott. Men hej då syns en annan gång! Denna gång skall min mor få komma upp som bild bara för att jag inte har någo blider. Ciao!

Tha gang! :DD


INTERNET TIBAX! btw stor bild ville lite överdriva. :D

Hello! Äntligen det som jag så länge väntat på så har vi fått interneta tillbaka. Jag orkar nog inte skriva någo långt för jag tror att jag antagligen har feber... :( Men att jag ville bara lite informera bloggar mera imorgon! :))

RSS 2.0