You shoot me down, but I won't fall

Har varit en dramatisk dag men jag är på topphumör! Var till Salo och köpte bildelar med Antonia, Kenneth och pappa och när jag kom hem for jag ut ett varv med Jenni. Imorgon står det på programmet att jag skall fara till Hangö med mina bästa flickor! Ska bli skit roligt! :)
 
 

How stupid can you really be?

Är i skolan för tillfället och har så otroligt tråkigt. Jag tänkte om jag skulle komma med mopo till skolan imoron men det är inte helt beslutat ännu. beror på hurdant väder det är, om dte är soligt så kommer jag nog med mopo. Idag ska jag inte göra något speciellt men vi tre flickor ska fara till hangö på vappen/ 1 maj. Det ska bli jätte roligt! Nu vet jag vad jags ka jag göra idag! Jag ska fara ut och cykla! Det är fint väder och snön är borta så man kan fara på mindre vägar också. :) 
 

Rainbow cake

Den kakan jag har hållt på att baka blev till sist och se ut såhär! Jätte lyckad och jag är själv glad! :)
 

Mys forever alone

Ska nu sätta på min favoritserie Sex and the city och äta lite godis! Har krattat och fixat ute idag, skjutit ner ölburkar med luftgevär, umgåtts med tjejerna, varit med och köpa ny bil till Antonia, sagt hej då till pojkarna och varit ut med Midde! Herregud vad jag har haft program idag! Men nu ska jag mysa ner mig under täcket och se på my one true love......... Sex and the city!
 

Jag känner mig som en babian

Jag skulle igentligen fara med mopo till skolan men ångrade mej sen för det kan vara svart is på vägen. Nåjo det jag har åstadkommit idag är att få alla kakbotten klara! Inte mycket men det tog en jädrans lång tid 2 och en halv timma om man nu ska vara exakt. Nu ska jag fara upp och hoppa i sängen och beredda mig för att det är fredag imorgon! :) Btw, jag kom inte på nån rubrik.. Hehe..
 

En solig dag!

(Och som ni kanske ser så är jag mörk under ögat, för jag fick en sko på ögat och har nu ett blåmärke där...)
Torsdag, en dag som det är nästan fredag så man är på rätt så gott humör! Där var dagens visdom! Haha. Dagen för med sig idag att baka och städa huset, imorgon kommer Jim med skotern ner, och gulle mitt och Benkku kommer ner med åttans buss. :) Jag kommer inte hinna baka allt idag och kan inte göra det heller så imorgon ska jag fortsätta på bakningen min. På schemat står det annors att städa huset, fara till butiken och att försöka få luftgeväret rätt inställt så att det faktist skjuter rakt! :) 

And I will try to fix you

Dagen har gått snabbt och inte har man gjort så mycket vettigt heller. Har varit ut med mopon och sett på hur vägarna ner mot Padva, Wättlax och Orvlax är. Inte kan man ju säga att dom är i bästa skicket men det går att köra på nog. Jag och mamma flyttade båten och så kom Dallas med och hjlpte oss och kom sen på kaffe och satt här och pratade nästan två timmar. Haha. Ännu i kväll ska jag ut med hunden ett varv och hoppa i duschen! :)

Tjenare!

Idag är det onsdag och jag har inget speciellt för mej att gör amen jag skulle faktist vara lite sugen på att ta mopon och sticka ett varv ner till pappas. Kanske jag skulle göra det när jag ändå inte har nånting för mej. Annors sås krev jag HK provet idag och det gick riktigt bra, och jag är nästan klar med min klänning i hanttan jag skall bara sy upp den och laga ett skärp till den så är allt klart! Men ni ska ha en bra och fin dag! :)

My dress

Är absolut helt kär i min klänning och nu ska jag prova ett par av Antonias skor om dom skulle passa bra till den! :) Sommarlovet kom nu redan! :D
 

Shopping/ födis presenter

På den andra bilden är det en Lexington huppari jag fick av mamma till födisen. på tredje bilden är det mina nya byxor leggins och bh som jag köpte i Hesa. På fjärde bilden är toppen med spåets där uppe en present av Antonia och den andra spets t - skjortan och scarfen köpte jag i Hesa när vi var och shoppade. Inte den bästa kvaliten på bilderna men så är det när man inte har den bästa kameran. :)

Nothing special.


Hade planerat att sätta upp bilder på min kläder från shoppingen och födisen och min avslutnings klänning men vårt internet ville inte tillåta mej det så det blir imorgon först. Annors så har jag tagit det lugnt idag och inte åstadkommit så mycket men skönt har det varit det med. Imorgon vet jag inte om jag har någo planer rikit..? Mendet får man se imorgon sen! :) 
 

Måndag

Jag och Jenni kom hem tidigare igår med ett tåg så jag var hemma redan vid halv ett tiden. Gjorde inte så mycket speciellt igår sen efter det, jag var ut med mopon ett varv, laddade ner lite musik, såg på tv och åt mat ungefär. Men nu glömde jag helt att jag provade min klänning igår och den passa och den var jätte fin så jag är super taggad för att få använda den. Men idag är det ju den 22 april och den första juni har vi avslutning, och där i mellan har vi också klassresan, utedagen, kristihimmelsfärsdag, hejarklacken på stafettkarnevalen och något annat säkert också.. Så vi har kanske lite mindre än en månad om man bara räknar vanliga skoldar! Jess! Gud vad skönt att få gå ut från den här skolan jag går i för jag tycker verkligen inte om den. Nåjo, men dagens planer blir att öva på fyssa prov och packa upp väskan, och så ska jag fotografera vad jag köpte när vi var till Hesa och shoppade. Jag är inte många gånger om året och shoppar så när jag faktist far och shoppar så tar jag och spenderar pengar, så det blev 150 euro och kosta den hät gången. Hehe, men jag har nog spendera mera än det, mycket mera än det! ;) För stunden har jag elevhandledning och vi ska igentlige skriva om någo riksdags personer och ministrar men jag är ju inte riktigt den personen som tycker att det är så roligt så jag bloggar iställe och är på facebook. :) Men ni ska ha en bra dag, ja det sk ajga i allfall ha för det är så fint väder idag! :)
 
Bjuder på en arkivbild på en av våra valpar!

Kyrkslätt

Jag och Jenni kom till kyrkalätt idag, vi har inte gjort så mycket idag men roligt har vi haft för det. Imorgon bestyr vi oss till Helsingfors för shopping! Jag hade en jätte bra morgon idag eftersom att mamma hade lagat amerikanska plättar åt mej när jag fyllde år idag. Det var såå gott! Annors så fick jag en huppari, ett halsband med matchande örhängen, en napakoru och lite pengar. jga ska sätta upp bilder sen när jag kommer hem på söndag men nu ska vi fara ner och se på No Escapeen skräckfilm som vi hyrde från Filmtown idag! Tackäven för alla gratulationer! Och btw, så det är jätte trevligt när nån då och då kommenterar för det är så roligt att fara och se på era bloggar, så tack det betyder jätte mycket för mej! Nu önskar jag er en trevlig fortsättning på fredagen! :)
Gammal arkivbild från när vi tre flickor var påväg till Åland!

The last day!

Efter att jag har skrivit detta inlägg ska jag gå och sova men det jag ville säga att det här är den sista dagen då jag är 15 år. Imorgon när jag vaknar upp är jag 16 åååh vad roligt! Kommer antagligen inte ens få nån sömn nu. :) God natt!
 

Provläsning!

 
Nu har jag städat klart och satt på en tvätt med kläder. Till näst blir det att ta fram geografi boken och bli en aning smartare! Ha en trevlig dag! :) 

På min wanted list


Rainy day

 
Jag har haft en rätt så bra dag idag fast det är regnigt väder. Igår när jag hade skrivit ett jätte lånt inlägg på telefonen och hade sjukt i mina finger så fick den ju lust för att inte alls publicera det. Men det som ungefär stod där var att jag hade städat mitt rum, övat på prov och tvättat mopon och varit ut med den. Dagens planer är att dammsuga rummet mitt, öva på prov och packa väskan tills imorgon när vi sticker till Kyrkslätt! Jag väntar så på imorgon när vi far till Kyrkslätt plus att det är fredag och jag fyller sexton, alltså en väldigt bra dag! :) 
 

Utkast: Apr. 17, 2013


Frågor och svar!

 

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Jenni
2. Personen du pratade I telefon med: Antonia 
3. Du fick SMS av: Jenni
4. Du kramade: Katten ;)

IDAG
5. Kläder: Ett par byxor och en randig långärmad tröja
6. Bättre än igår: Jo!

IMORGON
7. Är det: Torsdag
8. Planer: Öva på prov.
9. Något tråkigt som händer imorgon: Att öva på prov är ju inte så jätte roligt.

FAVORIT
10. Nummer: 8
11. Färg: Mörk blå
12. Årstid: sommar
13. Saknar du någon?: Jacke! <3
14. Humör för tillfället?: Helt okej :)

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Klädde på mej
16. Vad åt du sist?: Makaroner och köttsås.
17. Vad irriterar du dig på?: Teinin.
18. Tror du på distansförållanden?: Japp!
19. Vem tänker du på just nu?: Antonia och Kenneth
20. Tror du att personen tänker på dig med?:  Nä, sku nog vara lite creepy! :)
21. Vart reste du sist?: Åland!
22. Vad gjorde du igår kväll?: Övade på prov.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Min mamma.
24. Ler du ofta?: Ganska ofta nog!
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek! <3 
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Alltid! 
27. I vems säng sov du i igår natt?:  Min egna ljuva säng! 
28. Vilken färg har din tröja?:Blå.

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Jo.. 
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?:  Jo..
31. Gråter du när du skadar dig?: Beror på, men faktist inte så ofta. Kanske om jag skulle bryta öronbenet eller någo ;)

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Skulle nog säga det!
33. Vad gör dig glad?: Mina vänner!
34. Önskar du att du var lyckligare?: Jo..
35. Är lycka överskattat?: Jag vet inte riktigt?
36. Kan musik göra dig glad?: Absolut!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Inte vad jag kommer ihåg.. 
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?:  Jo till min katt! :D
39. Har du en flick/pojkvän?:  pojkvän.
40. Är du nöjd med det?:  Så självklart.
41. Är du kär?: JO!

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Ska nog inte nämna någo namn..

43. Har du någonsin gjort en hat-lista?:  Tror nog inte det..

44. Är du en mobbare?:  Neej!
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Jo.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Flera gånger.

SKOLAN
47. Gillar du skolan?:  Nä!
48. Favoritämne?: Hussa.
49. Värsta ämne : Modda.
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Nä.

Listan är hämtad från: http://cabaoo.com/listboxen

http://listfolder.com/?p=2&id=50

 
 

Min lilla röda Affe! <3

 
Idag var det den dagen som jag tog ut skotern och tvätta den och får en liten runda eller några rundor! Haha. Helt ljuvligt att ha ute skotern och har nu bestämt mej för att nån vacker solig dag nästa vecka fara ett varv till Ekenäs och hälsa på Antonia. Så om du läser detta så vet du om nån knackar på mitt i allt. ;) Igentligen borde jag öva på prov just nu men jag kände för att skriva ett snabbt inlägg till först, sen ska jag öva på engelska prov som vi har imorgon. Mamma tror att hon är sneaky men det är hon verkligen inte.. Jag skulle ta ett par utebyxor och märkte att hon hade gömt en present bland utebyxorna. Haha inte så sneaky! Inom en tid kommer det att hända en ganska stor sak i mitt liv, men det får jag inte säga åt någon än. Men när det kommer till den stunden det händer så kommer jag att blogga om det ett långt inlägg med massor av bilder! Annors så har jag inte så mycket intressant i mitt liv att berätta om.. Jo jag blev ledare till skriftskolelägret så kommer vara där en vecka på sommaren, och min syster kommer med mej och sommarjobba på sommaren på samma plats så det kommer bli roligt! :) Men nu ska jag aktivera mej med provläsning! Och på fredagen så fyller jag och så far jag och Jenni till Kyrkslätt! Och vi ska shoppa, så pojkarna kommer nog att ångra att dom kommer med och shoppar med oss två! :D

Söndag

 
Jag kom hem vid sex tiden först idag och under helgen har vi då spenderat tiden i Lindas husvagn. Vi har för den största delen tagit det lugnt men vi har haft det så roligt och mysigt. Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag fortsätta se på Die Hard.

Lördag

 
Dagens planer blir att fara ner till Lindas husvagn med Jenni och ha en underbar tjejkväll. 
Annors så var jag till Antonia igår och så for vi på zumba och så kom jag hem med åttans buss.
Det är så skönt att fara på jumpporna och zumban är nog min favorit. Antonia lackade också mina
naglar igår och dom blev jätte fina. Jag brukar nästan aldrig ha lackade naglar för att jag äger 
knappt någo nagellack och varför jag knappt äger någo nagellack beror väl på det att jag suger på att lacka naglarna. Jag har försökt fundera ut lite vad jag skall köpa till girlsen som födelsedagspresent, men jag vet inte riktigt än vad jag skall bestämma mej för. Men om vi skulle fara och shoppa till Hesa nästa
veckolsut så kanske jag skulle hitta nånting där eller få nån bra ide. Jag tycker inte om att köpa 
presenter när jag aldrig vet vad jag skall köpa åt någon! Och julen är ännu värre för då måste man köpa till flera olika personer på samma gång och då blir det besvärligt först, men nu babblar jag bara massor med skit här. Så ha en bra dag, i detta väldigt "vackra" väder vi har idag.

Outfits

Har kollat på lite outfits på Weheartit och tar nu och sätter upp ett per här!
 
 

Tumblr_ml1nktk6hf1rdeyr1o1_500_largeTumblr_m8dfw0wue91rcszhmo1_1280_largeTumblr_mh5f77auby1rcszhmo1_1280_large

Wanties

 
 
Har tittat på kläder på notme.se och har blivit förälskad i det mönstrade shortshen, armemönstrade jackan , den persika(?) färgade toppen och tröjan med ett kors på ryggen. De ljusa jeans shortshen är från Gina tricot. :)

A tout le monde

Har på senaste tiden inte haft tid eller ork att hålla på att blogga. Men igår var jag till Antonia och sen blev jag övernatten där. Först åt vi tortillas när jag kom dit och sedan skulle vi fara på Zumba men vi sket i den för vi var så mätta och så for vi på Fat away sen senare, senare på kvällen satt vi på en film och jag åt pistachnötter (sååååå goda!)  Idag har jag tagit bort snön framför dörren till garaget och tagit bort snön från trampolinen samt varit ut med Midde och hämtat in ved. En ganska vanlig dag för mej när jag inte gör något speciellt. :) Imorgon far jag på Zumba till Ekenäs och antingen kommer jag hem med åttans buss då eller så blir det på lördagen med åttans buss om jag blir övernatten hos Antonia. På lördagen är det sedan planerat att vi tre flickor skall fara ner till Jennis husvagn och ha girlsnight! Och nästa fredag far jag och Jenni till Kyrkslätt! Vi har planerat att vi skall fara och shoppa med pojkarna på lördagen, för när jag fyller på fredagen så är jag lite rikare så jag har råd att köpa nånting faktiskt. Men nu ko jag på den bra iden att jag skall fara och laga mat för mamma har migren idag, och är uppe och sover. :)
 

Snöstorm

 
År vrålhungrig men orkar inte gå ner och äta något. Dagens planer är att ta detliugnt men också att öva på finska provet som vi har imorgon. Som rubriken säger så är det snöstorm ute och det suger.. Har haft ett jätte roligt veckoslut! Och lärt känna en ny person också, som var jätte kiva! Men när pojkarna for hem idag planera vi flickor att vi skulle ha tjejkväll i Jennis husvagn nästa veckolsut, ska bli jätte roligt. Och veckosluetet efter det  nämnde vi nånting om Kyrkslätt. Men man får de hur det nu blir, men nu ska jag tvinga upp mej själv att gå ner och äta nånting. Annors dör jag av hunger! ;)
 

Hello april!

 
Imorgon är det skola igen och efter det far jag till Ekenäs. Ska se om jag skulle hitta några födelsedagspresenter. Har skrivit energiprojektet klart och är väl helt nöjd med det. Men kanske man skulle fara och sova nu? ;)

RSS 2.0