ÄRRÄ.

Snart bär det av mot Lindas ida har då grilla och nördat datorn. Imorn tar jag nog det lugnt... ;)))

Dagen efter.

Jaha här sitter men då klockan 12 på dan och har sovit 4 timmar... ja om man ska gå igenom hela veckan var den ungefär så här: Lördagen var det då Pop kalaset som jag inte for till för att jag bestämde mej att jag far och håller Linda sällskap som barnvakt iställe. Ja  den dan var nog bra ;))). Söndagen kom Linda , Linda , Jim , Jenni , Tube och Lotte till byn och sedan for dom hem. Måndag till tisdag var det då hos Linda med samma personer. Tisdagen till onsdagen var shakki hos mitt. Och onsdagen till torsdagen kom alex till mej. Torsdagen var då en slö dag som jag låg hemma. Och till sist var det då midsommar och den tillbringades med Linda , Linda , Jenni och Jim. Hos Linda w. Och idag blir det en ännu slöare dag för att man har vakat alla dar utan 2 dar hit tills. ;)))

Midsommar.

Ida vakna man då klockan 12 och steg upp har varit en fullspäckad vecka! men ida då så e de midsommar hos Linda w med Linda , Jenni och Jim. Har cruisa med en solifer som nästan går sönder och kasta upp skor i en tall som ve sedan försökte ta ner med sopkvastar och allt möjligt som sedan också fastnade ja allt jag kan säga är att de nog varit den bästa midsommar. Men just nu nördas det Sing Star.

21.6.2011

Denna dag började med att man steg upp åt morgonmål, och sen senare tvättade jag höns huset. Sen var in i duschen packande och av mot Linda w:s... Ja jag kan inte säga någo mera än att jag har haft det väldigt roligt idag och imorgon tillbringas dan hos mitt. Denna dag har det då varit Linda , Linda , Jenni , Lotte , tube och jim. Imorn blir det samma människor minus lotte. På onsdagen så kommer alex till mitt och det ska bli roligt att få äntligen träffa henne eftersom jag inte har träffat henne sen skolavslutningen. Men nu ska jag väl återvända till helvete när Jim och Lotte pratar som dag otto...

19 Juni 2011...

Ja igår så var jag övernatten hos Linda... Vi var barnvakt till klockan halv 8 för då for han o sova. Efter det så färgade jag Lindas hår blondare och nu är det alla tusans nyanser. Sen blev vi sugna på att laga våran egna ansiktsmask. Som bestod av banan nektarin apelsin juice och en äggula. Och vår peeling bestod av socker och olja. Ja som resultat blev faktist huden väldigt len och skön. ;) Sen senare på kvällen så tittade vi lite på The Human Centipeed och fy fan inte var det en trevlig syn ja efter det var det då i sängs och just for Oliver hem. Skriver mer en annan gång.

Barnvakt med Linda.

Idag började dagen med en slö morgon och städning av mitt rum. Senare mot dagen var det av till Lindas. Och sen dess har vi varit barnvakt åt Oliver. Tidigare den här veckan så var jag och jobba hos Karlssons och tjänade in lite pengar. Ja som det kanska har märkts så har jag inte blogga på en lång tid för att vårt internet inte fungerar. men bloggar mera nån annan gång.

RSS 2.0