Been busy and still are...

Min nuvarande hårfärg! 
 
Jag har haft så otroligt mycket och gör här under den senaste tiden och den här veckan blir ännu värre. På fredag är det Antonias dimission så det har fixats i gården och nu ska det bakas, städas och jag ska tvätta verandan nu på onsdag och torsdag. Imorgon far jag på avslutning till dagis också.
 
Min hårstatus just nu är guldblond som kommer att blekas i solen och börja se naturligt ut men det ser absolut bättre ut än den där hemska orange färgen jag hade! Jag såg hemsk ut och jag fick sådana blickar när jag gick i stan idag. Nåjo, that's life! På torsdag kommer min faster från Sverige hit och det ska bli helt jätte roligt att få träffa henne! :) 

The unforgiven

Det var en häktisk vecka förra veckan. Måndag till onsdag for jag på klassresa till Åland, och på lördagen for jag till stafettkarnevalen och hejade i hela elva timmar och efter det for jag till Jackes med Jenni och Benkku. Idag styr planerna sig mot Ekenäs för inköp av hårfärg och sedan till mitt för färgning av håret mitt. Jags ka färga mig blond till sommaren för att mitt hår bleks så mycket så jag villl hellre vara blond än brunett och jag saknar nog lite att vara blond. Annors så har jag inte så mycket att säga än att jag går ut nian på lördagen och inte har en endaste vanlig skoldag kvar mera. Imorgon har vi utedag, på onsdagen vet jag inte riktigt vad vi har, på torsdagen har vi klasskamp och på fredagen far jag på Antonias dimisson, och på lördagen har vi avslutning. Sen börjar jag jobba den tredje på Bromarfhemmet och det ska bli sjukt roligt! Annors har jag inte så mycket att säga. :) Ha en bra dag!
 
(Bild lånad av: Daniela Ragnell)

Soliiiiigt!

Om ni inte ser på den första bilden, så står det 25 grader i skuggan!
 
Dagen har bestått av att jag vaknade upp coh kunde knappt prata, i skoaln fick vi ha fyra timmar ute och när jag kom hem böt jag om till shorts och for ut i solen. Efter att jag varit ute nån timma kom jag in och dammsugade hela huset och satte på en tvätt. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan bege mig ner mot Lindas husvagn! Ha en trevlig solig dag. 
 
 

Trött

Har varit en lång dsag och gjort mycket. Var för första gången till skolan med mopon,var ut med Midde, hängde i hamnen och for ner till Padva på piknik. Så nu känner jag mig faktist trött. Det är en sak jag ännu måste göra idag och det är en pompom som jag måste ha med till skolan imorgon. :)

Space

Jag har vair väldigt upptagen med att inte blogga på en tid nu och känner mig på ett sätt skit. Dagens planer blir att laga ett tal, öva på finna prov och fara ut en runda och cykla. Känner mig också för att fara ut i solen och städa rummet men hinner nog inte med båda idag. :) Ha en fin dag! 

Ordinairy day

 
Har varit en lugn dag. Varit ut och gå med Midde, varit ut med Jenni och läst min farfars fasters berättelser om de tre krigen i Finland. Det är faktist väldigt intressant om man skulle förstå vad hon har skrivit lite bättre. Jag glömde helt bort att jag skulle öva på finska provet idag så jag får öva extra mycket imorgon. Någon dag måste jag även till Ekenäs för att skaffa ett nytt skattekort så att jag inte kommer att behöva betala nån skatt. :) Men nu ska jag gå och sova. God natt! :)

14.05.13

Long time no see. :) Igår hade vi inte en vanlig skoldag utan gick omkring i Ekenäs och så på massor med olika ställen. När jag kom hem nördade jag datorn lite, for ut med Midde och invigde cykeln. Det har varit lite dramatiskt här hemma de senaste dagarna, men kanske man klarar sig genom den här gången också? Nu återstår det bara sex vanliga skoldar och fjorton skoldar allt som allt! Sen går jag ut nian, sommarjobbar och njuter av sommaren tills jag får höra vilken skola jag kom in i och far sen antingen till Ekenäs eller Vasa till skola! Tuffa saker. Men nu fara jag ut med Midde och sen ett varv ut och cykla i skogen! :)
 

Jackes place

 
Linda och Peik for hem för några timmar sen kanske och nu ska det kanske börja regna och åska?.. Jag och Jacke gör inget speciellt för vi har inte riktigt nånting att göra, men det är så skönt att få komma till Kyrkslätt fast man inte ens gör nånting! Morgondagens planer är att jag och Linda våldgästar Jacke och Peiks skola. Och efter att dom har slutat tar vi tåget till Hesa! När vi komme rhem från Hesa tar vi bilen till Peiks oh spenderar den sista natten där tillsammans. På lördagen begär sen Linda och jag hemåt! Ha en bra kristihimmelsfärsdag! :)

Stan

Ska starta om fem minuter till stan och bli där en natt hos Antonia och far sedan imorgon till Kyrkslätt med Linda! Kommer hem på lördagen. :) Antagligen kommer uppdateringen vara gsnska låg, tror jag.. :) Ha en bra vecka! :)

Måndagen den 6.5.13

Jga har just ätit min jätte goda omelett med ost skinka, blå mögelost och ägg hehe.. Nu ska jag öva på matta provet och packa lite till Kyrkslätt. Var till stan med Jenni och Linda idag också. Vi gjorde inget speciellt riktigt men vi hade roligt för det. Imorgon far jag till Antonia övernnatten för jag ahar klockan nie inträdesprov i Axxell som är mindre än tjugo meter från där Antonia bor. :)
 

Car wash

 
Jag var på den sista ledar sken idag som var i kyrkan och tro mej det var tråkigt! :P Det som står på schemat idag är att hjälpa Antonia städa bilen och något annat har jag inte riktigt kommit på som jag skulle kunna göra. Ha en trevlig dag! :)

I'm feeling so alive!

 
Hade inte någo planer för det här veckoslutet men det slutade med att vi flickor for till Jennis husvagn och till Skatafe' med några andra personer idag när det öppnades. När jag hade kommit hem så stack jag vidare till pappas, Hos pappas tog jag sedan och krattade hela stranden och vägen ner till gökboet, tvättade en bänk och sopade i gökboet. Sen kom Jenni och mötte mig på vägen hem, och när jag kom hem så såg jag på Safe Hven och är nu små ledsen för den var sorglig, men bra! 

Torsdag

(Min blev Sympathy for the devil in my ass)
 
Var en helt okej skoldag som följdes upp av att jag träffade Linda i bussen och var en timma ute på byn med henne. När jag kom hem ringde Jacke och så talade vi i 45 minuter. Not bad. Efter några timmar så började jag fundera var mamma var, det visade sej att hon var i Kasnäs med min moster och kommer hem först vid nie tiden. Har bara tagit det lugnt hela dagen. Det är så skönt att vara ensam hemma och bara slöa. Planerna för nästa vecka är att jag och Linda far antagligen till Kyrkslätt från onsdagen till söndagen, och Jenni kanske kommer med det beror på. :) Men det ska blir roligt att fara dit för att jag skanar mitt gulle så! <3

Just girly things


Jag kan inte sova nå mer allting går upp för mej när solen går ner..

Det är helt konstigt att det är bara onsdag då det känns som om det är söndag och imorgon skulle det vara måndag igen.. 
 
Kom hem för ungefär två timmar sen och har inte gjort så mycket betydligt i mitt liv efter det. Har mest varit på facebook och lyssnat på musik. Men ska man orka göra så mycket annat efter vappen? Det var skönt att bada i badtunnan eller badibunkkan som jag kallar den. ;) Vi hade ljus på, kalla coca colan och smirnoffar och musik från NRJ på. Imorgon bär det antagligen av med mopo till skolan för första gången! Om det är fint väder då? Men för att ändå göra nån nytta den här dagen så ska jag  reda upp mitt rum (igen) hehe..
 

Le husvagn

Vappen till äran så for vi till Hangö igår. Och när vi kom hem till Lindas så for vi en stund senare då det hade blivit lite mörkare i badtunnan och satt där i närmare tre timmar. När vi sedan hade duschat klart och satt på våra pyjamasar for vi ut till husvagnen och skulle se på fil som slutade med att Linda och Jenni somnade och kag såg filmen till slut och somnade lite över tre. Idag såg vi på den nya filmen Mama och inte var den nu så värst bra enligt oss. Efter det bestämde vi oss för att fara på piknik som vi nästan alltid gör. Och nu så chillar vi bara i husvagnen.


RSS 2.0