Hangö

Jag är redan vaken och sitter i bilen påväg mot hangö. Jag ska jobba idag så det blev tidig väckning. Jag kanske uppdaterar när jag kommer hem men det är nog ganska sent. Ha en fin dag! :)

Thinking of you

 
Det första jag tänkte på idag när jag vaknade upp var Jacke. Jag saknar han så otroligt mycket! 
Men från en sak till en annan, så jag slumpade iden med att fara med till Kyrkslätt det här veckolslutet för ställa kommer jag att förtjäna in pengar. Idag ska jag städa Eeros bil och imorgon och på söndagen kommer jag att jobba nere i Hangö. Ibland måste man bara säga nej till de roliga sakerna och göra det man faktist borde göra. Annors så har jag inte någo planer för mig idag förutan att fara ut i det här otroligt vackra vårvädret! :) Ha en bra dag alla! :)

Back home

(Jag fick så roligt åt den här på Facebook)
Igår vid tie tiden kom jag hem. Det gick nog inte så bra den där volleyn men vi hade otroligt roligt för det! Idag på schemat står det att jag ska packa upp väskan och far ut med hunden. Kanske man skulle börja göra nånting då? ;)

Packning

 
Kankse det skulle vara en bra ide och börja packa till imoron när man far iväg tiil Pampas? Skulle nog tro det. Så ha en trevlig kväll! 

Måndag

 
Idag har det varit en bra dag och måndag! Vaknade halv åtta och var rätt så pigg och hann tillochmed äta morgonmål. Stack iväg tills kolan med musik i öronen och hade en vanlig dag förutan sista timman som vi spelade volley. Har helt glömt att berätta men imorgon far volleylaget till Pedersöre som är uppe i österbotten. Så vi ska sitta sju timmar i bussen imorgon och så kommer vi hem på onsdag. Så jag tror inte att jag tänker blogga så mycket nu på de här två dagarna. Men jag kanske uppdaterar något via min superduper bra telefon. Vi ska spela  tre matcher på onsdagen och jag är hemma vid nie tiden på onsdagen, och när vi kommer hem rätt så sent och när vi sitter så mycket i bussen så behöver vi fara först till skolan kvart före elva på torsdag, och så har vi bara två vanliga timmar och sen spelar vi finalen mot lärarna i innebandy! Senefter det får vi påsklov! Så jag har bara en vanlig skoldag den här veckan, hell yeah vad skönt! :) 

Lågt

 
Har varit lite låg uppdatering nu på veckoslutet. Jacke kom ner på fredagen och igår så var vi alla Till Jennis och hade en trevlig kväll. men idag är det mera på det viset att jag är så otroligt trött jag vet faktist inte när jag senast har varit såhär trött. När jag kom hem idag for jag och sova några timmar och sen efter det for jag ut och radade ved. Nu tänker jag inte göra något speciellt mera idag för jag är otroligt trött. 

Sötisen min

 
Vaknade redan nie tiden idag för jag och Jack efor och sova så tidigt igår, vi var båda väldigt trötta. Dagens planer är väl då att äta morgonmål, ta det lugnt och fara ut med Midde förrän vi sticker iväg til Jennis. Ja något annat har jag väl inte att säga nu i skrivande stund. Ha en bra dag! :)

Energiprojekt

 
Vi har nu energi timmar i skolan, och idag har jag tagit med min egna dator. Det är mycket skönare att skriva på sin egan dator än skolans datorer. Idag ska jag fara hem som vanligt, men med åttans buss kommer Jacke ner! Längtar såå! Och nu ska jag kanske vara lite aktivare med energi här och göra världen till en bättre plats att bo på. 

Mamma <3

Dagens inspiration blev min mamma. Jag vet inte riktigt hur hon inspirerara mej, men hon finns alltid där för mej och lyssnar alltid! Jag är glad över att ha en sån mamma som jag har! Älskar dig! 
 
 

Header

Jag fick lusta att lahga en ny lite vårigare header så jag tog med kameran ut idag när jag var ut och gå med hunden, träffade också på Pingu som följde efter oss lite. men nu ska jag då tag i akt det där städandet jag pratade om tidigare! 

Våren är på väg


Doggin

 
Nu ska jag fara ut ett varv med hunden och sen skall jag vara duktig och städa och diska! Annors så har det inte hänt så mycket idag förutom att jag for till skolan och så hade vi nästan alla timmar på datorn när vi skriver energiprojektet. Dagarna går mycket snabbare när man får skriva på datorn och inte en hel dag behöva ha helt vanliga timmar. Imorgon kommer gullle mitt ner, och från lördagen till söndagen var det planerat att vi skulle ha girlsnight hos Jenni men det blev lite ändringar när Jacke kommer med. Hehhe.. Inte har jag väl något annat att säga? :) Ha en fin dag! 

Underligt nog

Har just varit och duscha och nu skall jag far opp och släng mej i sängen. Jag provade en ny fotkräm som mamma hade köpt och det stod på den att den skulle kännas svalkande och det tammefan gör den allt. Jag vet inte hur jag skall beskriva känslan men det känns lite som om att man skulle ha ice power gel på sig, det är halft förlamat och det sticker och svider och det är kylande. Men på ett sätt är det faktist ganska skönt, underligt nog.. 
 
 
 

New in

När mamma kom hem idag från jobbet så kom hon med en kass från Lindex och sa att om jag tycker om den så får jag den. Det var riktigt roligt att få en present av mamma, för hon brukar inte ge så ofta saker åt mej (men tur det för annors skulle jag känna mig som en bortskämd jävel) Och när hon såg den så kom hon på att jag tycker vääldigt mycket om nitar. :D
 
 

Sportswear

Jag har helt glömt att sätta upp bilder på mina jumppa kläder som jag köpte när jag var till Salo med syster för nån vecka sedan. :)

Mönstrat

 
 
 
 

Always kiss me goodnight

 
Nu ska lilla jag bege mig mot sängen så att jag orkar upp imorgon och hoppeligen inte har sån huvudvärk och mår dåligt! :) 

Music

 
Har inte åstadkommit något idag men nu har jag bestämt mej för att göra någonting i allfall så ska fara upp till mitt rum och se vaf jag skulle kunna göra. Kanske jag skulle städa eller möblera om eller ja? Nånting! Men musiken skall på i allfall!

Rico Zombie

 
 
Jag kom just på att börja med dagens inspiration. Så ska nu försöka sätta upp något som inspirerar mej dagligen, och idag fick det bli Rico zombie. Jag tror att den inspirationen jag får av honom är att man får vara vem man än vill vara, och man får se ut hur man än vill utan att man ska bry sig vad andra tycker.
 

Jack daniels

Jag hars ett den här toppen på Weheartit nu flera gånger och jag vill absolut ha den! Såå fiin! 
 

A day home.

 
Idag blev det lite andra planer än vad jag hade planerat, blev en dag hemma eftersom att jag har haft huvudvärk hela natten och hade det ännu på morgonen och kände mig svag så det fick bli en dag hemma. Så det blir inga planer på att göra nånting idag utan att försöka ta det lugnt. Ha en bra dag! :)

I want you right now!

 
Oj herregud vad jag saknar han! Har inte sett han sen ja vad är det kanske två tre veckor? Usch vad jag saknar dej..  :(

Figure 8

 
Jag väntar på att klockan skall bli fem så att jag kan ringa till en Erik som jobbar i den skola som jag hoppas börja i, jag ska ställa lite frågor. Annors så har nästan all muskelvärk farit bort idag och jag ska införskaffa ett månadskort till gymmet! Jätte roligt. Min mor tyckte att hon kunde betala ett månadskort till mej för att när jag inte har någon hobby så kunde det ju vara min hobby. Jag har helt glömt att berätta att jag var förra torsdagen med Antonia till Salo och inhandla lite gumnastik kläder. Jag ska sätta upp bilder senare idag. 
 

Moster

Min moster Chrisse kom på besök till oss och kommer nu attt spendera natten här. Annors så har jag inte gjort så mycket sen jag senast blogga men det har varit skönt att ha en lugnn  söndag. 

Muskelvärk

 
Har inte blivit av att skriva nånting nu på veckoslutet. Men jag kan ju ta det som har hänt så här snabbt. På fredagen for jag till Ekenäs på body pump med syster min, for hem med samma buss som pojkarna kom med och lurade Jacke. Firade J och B och hade en rolig fredag. På lördagen for vi och köra/åka bil. Det var skit roligt! Idag så har jag varit ut och gå, varit på en kaffe till Spiltan och tagit det lugnt. Har en sån otrolig muskelvärk i benen efter body pumpen att jag har inte riktigt lust att göra någo annat än att sitta stilla. :D 
 

Body pump!

Sitter i bussen påväg till ekenäs för att fara på body pump med syster. Och sen kommer jag hem med åttans buss, som också Benkku och Peik kommer med. Sen så möter vi på Linda och Jenni och så far vi ner till Lindas och firar Jenni och Benkku. Helt så här btw så är det såå fint väder ute! Ha en bra dag alla! :)

God natt!

 
Klockan är elva och jag har övat på modda provet och skrivit finska juttun. Och jag är faktist trött så ska gå och sova nu. God natt! <3

Aktivering skulle behövas..

Har just läst alla blogginlägg och det var ungefär 75 stycken! Jag är helt slut nästan. Jag kom nu på att jag måste skriva en finska nyhet och öva på modda provet tills imoron. Ojdå.. Nåjo men man hinner alltid! Nus ka jag ta en stund det lugnt ännu och sen ska jag börja aktivera mej lite. 

Hem, ljuva hem!

Sitter i bussen påväg hem från tenala. Skönt efter att man har suttit en timma ute och väntat på bussen. Träffade på pappa också ett varv. Volleyn idag var väldigt onödig att komma på för det blev aldrig något spel för alla andra skrattade hela tiden åt ingenting. Men nu ska det bli skönt att få komma hem igen så kan man värma upp sej lite och ta något och äta, är jätte hungrig. Ha en bra dag!

Är jag faktist så dålig?

Sitter uppe i korridoren i skolan och till bara fara hem. Jag orkar inte mer med den här skolan och alla de jävla personerna i den. Jag vill bara börja i en skola som jag trivs i och som det finns andra ansikten i. Och andra lärare för den delen med. Jag orkar inte höra på samma gamla saker varendaste dag. Till slut blir man ganska trött på det. Ja efter tre år blir man ganska trött av att höra på de, och man börjar nästan tro på det själv.
Har ingen bild att bjuda på nu när jag är i skolan och bloggar från min jätte high tech telefon.

Dumma internet.

Jag glömde helt att uppdatera igår, men det jag sysslade med var att jag städade hela huset förutan köket och vardagsrummet för dom hann jag inte med för jag, Antonia och Kenneth for iväg till gymmet. Blev så att jag städade köket och vardagsrummet idag iställe, lagade mat, tog in ved, satte eld i spisarna och gick ut och gå med hunden. Och jag uppdaterar nu senare först för att vårt internet har inte fungerat idag. Suck.. Men nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon alls.

02:35

Klockan är halv tre på natten och jag är fortfarande vaken. När vi pantade burkar idag så fick vi 52,50 € allt som allt och det är lika mycket som 348 burkar! Men jag har planerat att jag kanske skall fara och sova så småningom.. Hehe.
 

Panta burkar!

Om en kvart skall jag möta Linda vid butiken och så skall vi panta lite flaskor. Hon har så pass mycket flaskor att hon behöver min hjälp att få dom in i butiken. Haha.. Men kanske jag ska börja sätta kläder på mej och gå upp till butiken då! 

Just girly things


For whom the bells tollls

 
Jag mådde lite underligt i skolan idag med huvudvärk och ont i halsen men den känns redan mycket bättre när man är hemma. Heheh. Idag skall jag då städa upp mitt rum genom att byat lakan och vädra madrasserna, täckena och dynorna. Plus att jag ska städa lite annors i huset också har jag planerat. 

Livet är inte alltid så enkelt

Sitter forever alone vid ett batteri i skolan. Väntar bara på att få komma hem. Och om jag förstod rätt så skulle Jacke fara idag till Lappland och skida och vara borta i nie dar. Jaha.. Det är lite synd för vi skulle fira jenni och benkku nästa veckoslut men då är han borta. Plus det att jag saknar honom såå mycket att jag vill träffa honom nu. Och sen nästa veckoslut när Benkku och Peik kommer ner så blir jag forever alone när Linda och Jenni har sina pojkvänner men jag har inte min. Livet är inte alltid så enkelt. Men från en sak till en annan så ska jag detta veckoslut ta det lugnt hemma. Och då menar jag inte att jag bara ska slöa utan jag ska städa hela huset har jag bestämt mig för, och så ska jag väl gå ut och gå med Midde och ta någo varv på gymmet. Och när jag säger städa nu så menar jag att det skall bli dammsugat och torkat av damm också. Riktigt ordentlig vårstädning skall jag ha! Orkade inte vara så fin idag så det fick bli mjukisar en huppari och en fiskbensfläta. Men snart eller mera sagt om sex minuter börjar timman så ska leta upp min väska som är nånstans här i skolan.

Wanties/Needies

 
Jag skulle faktist behöva lite nya sportkläder..

Bloglovin

 
Har faktist bestämt mej för att använda bloglovin nu.. hehe. Annors så städa jag lite hemma idag och for ut på byn med Jenni och Linda. Imorgon är det fredag, tänk så den här veckan har gått snabbt! Men väldigt sköönt med veckoslut. :)

Darth Vader

 
Jag hitta den på facebook och kunde bara inte sluta skratta för jag har sån otroligt skit humor! 

Diska --->

 
Som rubriken säger är det den nästa sak jag skall göra. Nu är jag riktigt nöjd över att jag har betämt ut två recept på vad jag skall göra i hussan på tisdag. Annors är det ljuvligt väder ifag fast lite blåsigt. Jag känner på mej att våren är på väg. Och kanske den faktist är dt när jag lagade om en julsång till en vårsång idag..? Om man är underlig som mej så gör man sånt, men det läät ganska bra faktist! 

Sportiga jag! ;)

 
Märkte just att jag inte har varit så aktiv med att skriva. Men annors så var jag till stan idag på Zumba/mage med Antonia och det var jätte roligt och såå skönt när det var klart! Skall absolut göra om det! :)

Midde <3

'
Idag fyller vår ljuvliga hund Midde åtta år! Grattis gumman! <3

Home again!

Hemma igen efter ett veckoslut i Kyrkslätt. Var otroligt roligt och vi måste absolut fara till Kyrkslätt igen med bil. Jag ska berätta lite kort av vad vi gjorde under helgen! 
 
Fredagen: 
Vi kom kanske fem, sex tiden till Kyrkslätt och överraskade pojkarna! Var otroligt roligt att se deras miner när dom hade förväntat sej att vi skulle komma med Jennis syster. Haha. En timme senare for vi med ett tåg till Helsingfors som vi sen gick till Finnkino och köpte biljetter till A good day to Die Hard. Var otroligt bra, rekommenderar! Sen så kom vi hem till Jackes ganska sen på kvällen där vid tolv tiden. 
 
Lördag:
Vaknade, åt morgonmål, duscha och började bege oss mot Benkkus. Som vi där också skulle vara barnvakt. Hade en rolig kväll med spel, musik, tortillas, chips och godis och gott sällskap. Blev förresten snöstorm, men det stoppade inte oss flickor att gå till butiken. När Benkkus föräldrar kom hem från en Queen konsert förflyttade vi oss ut till trumskjulet, som fyra av oss skulle tråmas på inte den största madrassen i världen. Slutade med att dagen efter hade man sjukt i ryggen och nacken.
 
Söndag:
Idag så vakna vi, åt morgonmål, spela lite bilspel, och for ut en stund. Vi gjorde inte så mycket speciellt när vi skulle starta hem vid fem tiden. Så körde vi först hem Jacke och sedan Peik och sen börja den långa resan hem mot Bromarf. Vi stannade dock i Ekenäs i ABC för vi var alla såå pissnödiga och så tog vi en French dog, och till och med så träffade vi på Alex. 
 
Men nu sitter jag då här hemma igen och det är rätt så skönt efter en lång resa och helg! 
 

Metallica

Sitter i bussen på väg till skolan och lyssnar på Metallica. Igår var jag till stan och hälsade på pappa, Antonia och Midde. Vi for ut och äta till Santa fe. Jätte gott! Idag far vi då till Kyrkslätt och brevid mej i bussen är en stor väska. Ljuvligt! Annors så ska vi fara på bio till Hesa idag också. Jag är helt amazed över mej själv för jag har hunnit duscha, sminka mej, äta, borsta tänderna och fixat håret. Wow! Alltså med andra ord har jag hunnit göra exakt allting på morgonen, och det är inte ofta jag gör det.

RSS 2.0