Nyfärgat hår.

Här sitter jag med nyfärgat hår som jenni snart ska blåsa torrt. Iadg tillbringades dan i ekenäs med lilnda linda jenni alex sippe och jim.  Jag har ingen ide hur mitt hår ser ut för jenni vill inte att jag ska se det förrän hon har gjort allt klart. Men jag antar att jag tänker vara rätt så blond.


Your move.

Ja just nu har vi HK och vi kyttar på your move någo slags juttu som vi ska till på nästa tisdag. Det är på olympia stadion i Helsingfors. Det finns massor med grenar där och det kommer tre artister di ( Fintelligens, Pintandwefall och Mikael Gabriel) Ja inte vet jag om det blir jätte kiva men bättre än att ha en vanlig skoldag i allafall. Och på lördag till söndag kommer linda , linda och tube till mitt övernatten och det ska jätte roligt att få dem dit och imorn blir det väl ekenäs för att det  finns tarjous i säästö pörssi på hårfärg tre paket för tio euro, så det lönar sej. Men nu måst jag fara före RK ser att jag bloggar. // Pernilla. <3

I´n da skola.

Ja som rubriken redan sade så e jag i skolan  på data timma. Ja som igår så har jag ännu väldigt sjukt i magen och mår skit. Men idag blir det väl då att ta en titt på yogga provet och ta det lite lugnt... Men idag orkar jag inte rikit skriva så pass mycket. // Pernilla.

Sorry...

Som de märks har jag inte på en lång tid varit inne på min blogg för att vårt internet stärvar hemma. Men just nu har jag hissa timma och vi e i datan inte vet jag varför men de e ganska skönt att int behöva göra någo och connecta med världen lite igen. Idatg had vi inrte hussa utan vi städade och jag fredrika och hanna frosta av frysen. Ja och idag har det verkligen inte varit min dag för att jag fick lite bråttom på moronen så jag hann inte ta mina glasögon tömma väskan och jag hadd hönsskit på skon + att jag måddes springa till bussen och att jag mår skit som fan idag så att det e absolut inte min dag. Ja och på lördag fick vi tre hönor men vi har inte ännu fått en tupp men vi ska nog skaff en så snabbt som det går men nua jag sluta prata skit och hjälpoa alex skaffa en blogg. // Pernilla.

Bromarf Byn.

Japp, idag är det då byn med alex, linda, linda, jenni och demi. Ska antagligen grilla nere i hamnen och ta en titt i HV ja man vet inte vad vi allt kan hitta på. Idag var jag då i skolan och så får man veta att man har teoretiskt hussa prov plötsligt ! Jahaa men det var inte så svårt så jag får nog inte så dåligt i det eller jag får inte underkänt i allfall. Men nästa vecka då har vi 3 prov och ett förhör så jiiiiiippiiii ! Gud vad jag älskar att ha prov ! Men nu nörda lite facebook. Syns senare // Pernilla. :)

Back to school

Fredag imorn o tillbaks till skolan. Och byn sen senare med linda linda alex och jenni :D men nu o sova det e sent och mamma gnäller på att jag ska fara och sova. God natt. // Pernilla.

Sjuk.

Ja idag i skolan så börje jag känna mig lite dålig.  Jag hade huvuvärk och ont i halsen så när jag kom hem var det direkt upp i sängen. Jag fårs e hur jag mår imorn om jag far till skolan eller inte.Men nu ska jag titta på film.

Data timma.

Just nu har vi data timma och så självklart är det rätt så tråkigt. Vi ska skriva om vänskap och jag e med jenni. Efter den här timman ska vi ha matta sen tecka 2 timmar och till sist 2 gymnastik timmar. Men jag tänker inte vara med på jomppan för att jag har ont i halsen och början till snuva. :( Men jag skriver mera när jag kommer hem. :) // Pernilla.

Ekenäs.

Idag var det en rätt så tråkig dag i skolan. De tre första timmarna hade vi hussa och vi lagade tex - mex rulle och munkar. Det smakade verkligen gött ! :) Efter skolan for jag alex,linda,linda och simme till ekenäs. Först for vi till säästö och köpte hårfärg till alex svart och blont. Sen till kungsen och exact +Prisses... Mmmm. :D -->Hem :)

Ut

Ja det här inlägget är rätt så kort men jag ska ut med midde vår hund nu. Det var allt, jag sa att de var kort ! :D

Ätit.

Ja för det första e det idag en rätt så tråkig och lam dag. Men som rubriken säger var jag just och åt... det var rökt abborre Usch inte gott enligt min smak i allafall. Imorn e det väl tillbaks till skolan då. På ett sätt skönt men på ett sätt ett enda helvete... ja imorn har vi dom  tre första timmarna hussa och sen hissa,finna och enkka. Ganska bra dag endå. Och så får man träffa sina kompisar igen ! :D

VaPPeN^^

Ja vappen gick ungefär till såhär; Fredag for till lindas efter HV. Var hos lindas till lördan till halv fem tiden ungefär. Och sen ---> BYN. till mitt och duscha och fixa sej, sen Spiltan efter HV nyckeln men en viss människa hade inte lämna in nyckeln så det blev ingen HV.Sen till Villa Mechelin (om det skrivs så xD) plocka fram alla saker och bärd lite stolar och bord. Och så började det roliga !!! :D Senare på kvällen satte vi i hamnen och grilla korv ja och denna vappen var den bästa vappen nånsin ! :D absolut måste göras om !!! :DDDD Med linda, linda & jim !! :D


RSS 2.0