Skatafé

Kom hem ungefär vid sex tiden efter en rolig vistelse i Tenala med Linda och Jim när det var Tenaladagen. Har just ätit på Skatafé och är absolut propp mätt! Nu ska vi börja begä oss hemåt och när jag inte är så proppmätt mera så ska jag gå ut och gå till nån fin plats har jag planerat. Om inte klockan bli så otroligt mycket. Annors så var Tenaladagen jätte rolig, vi grilla, drack nånting smått, lyssna på musik både bra och mindre bra. Men genom allt hade vi roligt!


On my way home!

Jag har helt glömt att blogga om att jag skulle fara till Vasa men nu är jag påväg hem och jag absolut älskar Vasa av det jag har sett. Jätte fin stad och kan faktist se mig själv på där. Jag har köpt fyra nya plagg som består av en bikini, länkskor och shorts alla för 50% billigare! Sen då hitta kag Bik Bok i Vasa och jag visste inte att det fanns i Finland nån sån butik så gissa hur glad jag blev? Och ännu gladare blev jag när jag såg en bustier som jag velat ha så länge! Så nästa dag for jag och köpte den och hittade en bikini på samma gång. Jag hade tittat tidigare på Bik Boks hemsida och hade tänkt beställa den men så stod det att dom bara levererade till Sverige och Norge. Fuck. Men nu har jag den! haha. Nu styr vi in mot Kristinestad och titta lite och sen ska vi ännu till Raumo på vägen hem och titta. Jag bjuder på lite bilder från dom här två dagarna.


Hummeldal

Var och köpte ägg till Hummeldal en dag med pappa.


Pargas

Tjenare! Mitt förra inlägg hade inte blivit publicerat förrän idag men det skrev jag egentligen på söndag. Nåjo, men jag har nu varit några dar hos pappa och svenskarna kom på onsdagen. Har städat och fixat och staplat bräder. Men nu ska jag fara ut och se vad jag kan göra. :)


Hello! :)

Har inte bloggat på en lång tid men det beror på att jag har jobbat och njutit av sommaren. :) Jag var igår till Jysk och köpte en korg för byke och två handdukar för elva euro, not bad! Och så fick jag mina iPhone skal igår, jag blev så glad efter en väntan på sju dar. Så hade Linda och jag att vi skulle ha tjejkväll igår så det gjorde vi och så for vi idag till Padva strand med pyjamasena våra på och simma (med pyjamasen) och åt morgonmål! Så jag har haft det bra här de två första dagarna efter att mitt sommarjobb var slut. :)

https://cdn1.cdnme.se/2688949/7-3/pic_51e19ec6e087c36c29071206.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2688949/7-3/pic_51e19ee69606ee0fe4ce4296.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2688949/7-3/pic_51e19ee8e087c36c7ad353fd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2688949/7-3/pic_51e19f129606ee0f90b6071c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2688949/7-3/pic_51e19f179606ee0f6b0cc1f6.jpg" class="image">


06.26

Jag sitter uppe och det ända jag skall göra förrän jag far iväg på jobb är att borsta tänderna så jag tänkte slänga in ett litet inlägg. Har inye hänt någo speciellt gär på senaste tiden riktigt men nu består det bara åtta jobb dagar kvar för mej! Wow vad tiden har fått snabbt. På söndagen har jag ledigt så jag tänkte om jag skulle passa på och baka en paj då? Jaa? Vad ska man skriva om riktigt när det inte har hänt så mycket? NEj men nu ska jag nog borsta tänderna och begä mej iväg på jobb. :) Ha en bra dag alla! :)


Påväg till sjukhuset på besök. :)

Slutade jobbet klockan tre och är nu påväg till Ekenäs för att hälsa på pappa som har opererat sin axel idag. Vi har köpt lite choklad åt han så han blir rikit nöjd och glad. Annors har det inte varit någo speciellt idag. Nu återstår det bara en halv månad kvar av jobbet och sen är jag ledig och glad. :)


RSS 2.0