To the gym --->


Kattsand.

 
Nu blir det så att på fredagen far vi allesammans till Kyrkslätt. Men nu skall jag fara till butiken och köpa kattsand. Av alla de saker så just kattsand. Efter det tänker jag ta en titt på mitt rum om jag skulle städa det, och sen så vet jag inte vad jag rikit skall göra. Men satte just på en maskin med byke så att det kommer tonvis med rena kläder att välja av vad man ska ta med sig till Kyrkslätt. 

Summer, I'm waiting for you!


Kitty cat

 
Drack just det som blev kvar av smoothien från igår, och om jag nu får erkänna så är jag inte så dålig på att laga smoothien! Just nu håller Geisha (vår ena katt) och äter på våra halv döda tulpaner så det prasslar. Ska nu packa ner lite kläder för imorgon far jag till Antonia och sova.  

Call me?

 
Efter skolan får jag och Jenni till Ekenäs som vi sen mötte på Linda och for på en kaffe. Efter kaffen for vi till Säästö Pörssi för Linda skulle köpa hårfärg. Och Linda var för första gången till Ekenäs med sin bil ensam idag, så därför for vi på en kaffe. Sen kom jag hem och har nu försökt få kontakt medd min syster för om jag skulle kunna fara till henne övernatten imorgon. Så om du läser detta så ring mej! :)

Smoothie

 
Har nu sett på en film och nu hoppar jag i duschen och sen ska jag packa väskan tills imorgon, men förrän det ska jag laga en smoothie åt mej för jag blev så otroligt sugen på en! :)

Movie time!

Det fick bli en arkivbild för när jag inte fick nån bild uppladdad...
 
Sista dagen till ära tar jag det lugnt och ser på film. Måste slappna av lite nu efeter att man har haft program hela veckan. Jag och mamma bestämde oss för att ta stavarna och så gick vi ungefär fyra kilometer. Det var jätte skönt plus att vädret är så fint idag. Jag ska höra med min syster idag om jag skulle kunna komma övernatten till henne nån dag i veckan. Men nu film! :)

Hemma igen

Nu har pojkarna farit hem igen och det är den sista lediga dagen i den här veckan.. suck. Imorgon skola då igen men det är bara tre månader och fyra dar skola kvar, minus utedagar, stafettkarnevalen, klassresan och kristihimmelsfärsdag till exempel. Känns skit skönt att få gå ut nian om mindre än tre månader! Hör för tilllfället på Bruce springsteen och The Rolling stones. Men nu ska jag sätta på mig ett par mjukisbyxor och gå ut en runda med mamma min. 

Lindas place!

Bjuder på en arkivbil på mej och Linda. :)
 
Det ena blogg iblägget som kommer opp på min blogg idag är då inte jag som skriver utan det är Jacke som ska gästblogga. Annors var vi till Tenala idag och träffade på Jim och det var jätte roligt att få träffa han för det var en lång tid sen jag träffa han. Annors så ska vi äta tortilla idag och se på filmen Horton. Ha en bra fortsättning på kvällen! :)

Nemo är en tuff liten bil :)

Yo Hejsan, Jacke här!
 
Efter två dagar på tumis vaknade vi på morgonen och hade jätte stress för att Linda skulle komma med sin härliga röda bil och föra oss till Tenhola för att träffa på Jim och Linda R. Vi han båda fara i duschen, äta morgonmål och Perre han till och  med mejka sig och fixa håret. Efter att vi frusit i Tenala i ett par timmar var det dags för vårt lilla gäng (Jag, Perre, Linda och Peik) att hoppa in i Nemo igen för att köra till Lindas hus. Vårt lilla besök till Tenala var högst belönsamt eftersom att jag fick två megaforse köpt! Det blir nog ES-pärinät ikväll!
 
På vägen till Linda lyssnade vi på Mika i bilen och drömde om den dagen då vi själv skulle få våra alldeles egna bilar. Jäkla Linda... 18 åringen... Nu är vi här och har inte gjort något särskilt men vi har nog kula planer. Ja, Linda har planer i alla fall, men jag litar på att hon har något kul på gång. För tillfället turas vi om att välja låtar på spotify.
 
Det var nog allt! Ha en kul fortsättning på kvällen, läsare! 

The Rolling Stones :D

 
Jag får nervfel på vårt internet när man inte ens kan höra på musik från spotify utan att den ska stoppa hela tiden.. 
Annors så var vi ut med Linda och Peik och så mycket annat har vi inte gjort idag.

22.02.2013

För stunden sitter jag i soffan med Jacke.
Ringde just till Linda och hon och Peik skall snart komma upp till byn en sväng.
Bromarf är ju inte den mest aktivaste platsen på vintern så det finns inte riktigt nånting att göra här.
Men imorgon blir planerna så att jag, Jacke, Linda w, Peik och Linda R far till Tenala 
och hälsar på Jim, för att vi har knappt hunnit träffa honom på en lång tid nu.
Och imorgon far vi också till Lindas och sover den sista natten. 
 
 

Hasp..

Imorgon far vi då hem från Åland. Och så här långt har vi haft det otroligt roligt. På torsdagen kommer Jacke till Bromarf. Annors så var vi båten igår och hade roligt, och sen for vi och köpte tortilla ingredienser och lagade tortilla och tog det lugnt resten av kvällen. Idag så bestämde vi oss för att fara till stan och jag köpte en kavaj som hade kostat 45€ men var nedsatt med 70% så jag fick den för 13.50 och så köpte jag också en napakoru för 19€ inte för att jag har lagat piercing i naveln ännu. Men jag har bestämt mej att beställa tid när jag kommer tillbaka till Finland. Och på hem vägen ska jag inhandla godis till mej själv och syster och mamma. Senare idag så ska vi fara till Alices kebab och otroligt nog så åt jag sushi idag helt frivilligt! Wow! Den med lax och räkor på smaka bra, men sjögräs och ingefära däremot så...


Åland

 
Har nu fått rummet städat och väskan packad och har också hunnit ut med Jenni och Linda! Imorgon stiger jag upp klockan fem på natten så skall försöka få lite mera sömn inatt. På morgonen måste jag ännu sätta lite kläder i väskan, för att dom är på tork just nu. Jag tror inte att uppdateringen kommer vara så bra här nu på de tre nästa dagarna men jag bloggar igen när jag kommer hem. Och så får jag se om jag har någo bilder att bjuda på! :)

In my fairytale

 
I skrivande stund sitter jag på mitt golv och håller på att städa och lyssna på musik.  Imorgon är det då Åland som gäller och då vill jag ha mitt rum städat tills jag kommer hem. 
 
Vad som måste göras idag är:
 
- Städa rummet
- Packa
- Tvätta kläder
- Vara störd
 
Jo, den sista ville jag bar skriva in för att få flera dit! :D 

Sötis.

 
Vi for ungefär två på dagen och kom hem klockan sju på kvällen. Vi var då till Påminne och snowka och jag försökte lära Helmi att snowka. Efter det for vi till Harolds och äta och sen hem. Har nu varit i bastun och ska titta på Die Hard. Imorgon blir det att städa rummet och packa till ålands resan! :)

Påminne -->

Jag är nu påväg till påminne, och jag ska lära Helmi att snowka. Jag var igår med skolan och snowka och jag känner det nog lite i kroppen idag, men inte något värre. Det ska bli så roligt att fara och snowka till Påminne för mina skor var jätte bra och jag fick inte sjukt av dom i fötterna så det är jätte roligt att använda dom. Och till nästa är ska jag nog skaffa en snowboard och bindningar! För då kostar det nästan inget när man får och snowkar, för det är bara mat och liftkortet som kostar då. Jag skriver massor med onödig information här nu för jag har inget annat att göra i bilen. Hehe. Men ni ska ha ett fint sportlov! :)

SPORTLOV!

Som rubriken säger så har det ÄNTLIGEN blivit sportlov! På lördag och söndag ska jag inte göra något speciellt men på måndag far jag med flicksen till ÅLAND! Och om jag nu tror rätt så får Jacke också komma ner på torsdag. har inte riktigt fått ett exakt svar av mamma.. Men det finns det ännu! ;)

Meri Teijo!

 
 
Dagen spenderades i Meri Teijo och det var jätte roligt att få snowka igen, har inte hunnit ännu detta år förrän idag. Jag snowkade till och med med mina nya skor och dom var jätte bra. Annors så har jag varit ut med Jenni och för en stund sen med Linda, Linda, Jenni och Jim. Kul kul! 

Glad alla <3 dag!

 
Jag är inte de största fanet av alla hjärtans dag riktigt.. Tycker att det är ganska löjligt faktist. Men dagen spenderade jag i Ekenäs hos min syster med mamma och min moster från kyrkslätt kom och hälsade på. Har haft en bra dag idag. Imorgon blir det då Meri Teijo med skolan, och sen blir det ett efterlängtat sportlov. :)

Två dagar till sportlovet!

 
Två dagar kvar av skola och sen är det äntligen det efterlängtade sportlovet! Men på fredagen är det inte ens en vanlig skoldag utan då skall vi till Meri Teijo. Ljuvligt! 
 
 

Tre dar till sportlov!

Har varit ute med gurlsen och stalkka människor och planerat lite på Ålands resan. Nu ska jag se lite på tv och inte gör aså mycket annat ikväll. Ta det lite lugnt! Ha det så skönt! :)

...

Idag har varit en väldigt tuff dag för mej... Först fick jag fem minus i matta provet. Sen så blev jag kallad hagga. Och sen när jag kom hem blev det säkert en två timmars konversation om allt skit, plus att den linjen jag vill till inte är uppe detta år. Min dag har varit hemsk. Jag har inte på en lång tid kännt mej såhär slut på livet som jag gör idag. Jag orkar inte mera med allt skit. Jag har fått nog. Jag vill bara flytta iväg till en annan världsdel och börja ett nytt liv.

Kyrkslätt

Igår kom jag Linda och Jenni till Kyrkslätt. Det bästamed det hela var att vi inte behövde betala för tåget för konduktören måste inte ha sett oss! Så vi sparade lite pengar.. ;) Idag har vi inga särskilda planerför oss men Jenni far till Benkku och Linda far till Peik. Så jag blir ensam med Jacke... Noooooooo! Just kidding. Men jag får se vad det blir och göra sen senare idag.. Men vi hade lite tänkt på om vi skulle fara till Hesa på bio kanske. :) jag älskar bio!


KIWI!

Kiwi har blivit min nya favoritfrukt idag.. Aha, tack för informationen eller? Från en sak till en annan. Har övat på finna provet och borde kunna det mesta alltså orden, det är det enda jag övar på till finna prov. Nu ska jag gå ner och hänga upp tvätten och sen skall jag ta en kiwi och titta lite på Weheartit bilder. Imorgon tillbaka till skolan efter att man har varit borta tre dar. Imorgon ska jag packa till Kyrkslätt och ta ett varv till gymmet! Ha en bra fortsättning på kvällen! :)
 

Det var nära ögat!

Det var nära på att jag inte skulle ha farit med till Kyrkslätt. Ja så tänkte jag igår men nu har allt det ändrat för imorgon far jag till skolan och idag måste jag öva på två prov.. fml. Matta och finna mina favoritämnen! :) So happy! (eller så int......) 
 
Jag har fått nog på Justin Bieber nu för jag har sett så många bilder på han när han harpussat ett dock huvud! Wtf?? Och om jag skulle ha blivit hemma detta veckoslut så skulle jag nog ha hängt mej själv.. För att antagligen kommer Eero detta veckoslut hit eller jag antar npg det när han inte har varit här på två veckor efter det lilla upproret..Och då skulle jag inte kunna smita ut och träffa på Jenni och Linda heller, för dom skulle var i kyrkslätt..
Men jag är jätte happy att få fara till kyrkslätt! 
 

Dött

Har nu inte uppdaterat på hela helgen märkte jag. Har helt glömt bort det. Men på fredag gjorde jag inget speciellt och igår så gjord jag inte heller något speciellt hehe.. Och idag var det den dagen som jag blev sjuk så jag kommer att stanna hemma från skolan imorgon. Annors så far vi nästa vecolslut och då menar jag oss alla till Kyrkslätt! Ska bli superkul när Jenni nu kan gå att få fara dit. Plus att jag saknar Jacke shelt sjukt mycket <3 
 

RSS 2.0