Ny design!

Äntligen har jag nu fått en ny header och bakgrunden ändrade jag med, texterna och lite färger och storlekar! Det ser mycket trevligare ut nu! :))

Friday..

Idag är det då fredag och jag är hemma ännu idag. Men jag börjar nog tillfriskna känner jag. Igår så for Antonia till Kimito med Kenneth och så for dom ut och äta när dom firade tre år tillsammans. Det blir ingen Kyrkslätts resa det här vecoslutet, men kanske nästa.. Antonia böt blogg för att hon förstod inte sig alls på den andra, så hennes nya är nu antooniamaria.blogg.se men nu har jag inget mera att säga! :))
 

I'm just a dreamer!

Har just hjälpt min syster att skaffa en blogg. Internetet är lite trögt så det går lite långsamt..  Ni kan besöka hennes blogg på antooniamaria.ratata.fi 
Jag tror jag börjar bli sjuk för att jag hostar lite men life goes on! :)
Har egentligen inte så mycket att säga men imorgon blir det då en torsdag som betyder så mycket som att det är bara två dagar i skolan tills det kommer ett ljuvligt veckoslut! Vet inte än vad jag ska göra på veckoslutet men det är inte en sån stor skillnad för att man behöver ju inte alltid veta! Nu är jag lustig allt.. :P
Product-hugerect-45842-5881-1344571927-979ab0fe1cc3c00b39e716f194f770f8_large

Den lugna dagen.

Idag är det en vanlig dag som jag inte gör nånting på och det är skönt att bara få inte göra nånting nån gång också! Igår var det då Ekenäs med Linda och Jenni och sen så for ju Jenni till Sverige så att idag i skolan så har jag nog saknat henne lite.. Men livet går vidare och jag träffar henne antagligen i morgon igen! :D Det blir kanske inte något Kyrkslätt det här veckoslutet men det är inte världens undergång utan man skall tänka på det sättet att inte det här veckoslutet men kanske nästa? Och då är det ju ännu roligare att se dom för då har det varit en längre tid sen man senast såg dom! Jag är ganska intelligent och smart faktist! :)) Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och nörda facebook tills Jacke skickar en länk till youtube på en film han har lagat! :)

Utkast: Aug. 28, 2012

Här kommer nu ett litet snabbt inlägg om dagen. Vaknade upp hos Pappa idag for till skolan och sen till stan och idag for Jenni till Sverige och jag var i Ekenäs med Linda och jag lekte så pass cp att jag hade en sån satans huvudvärk men nu ska jag gå och totta! :))

Söndagen på veckoslutet. :)

Söndag är det idag och det betyder oftast att det är en dag man inte gör så mycket utan man sitter hemma och slöar och försöker bli lite piggare efter att man har vakat och varit igång på veckoslutet.
Veckoslutet:
  • Jacke och benkku kom ner.
  • Forneldarna.
  • Den officiella sommaren tog slut dagen (på Forneldarna)
  • Smällde dörren på handen = sjukt som faaan.
  • Jennis place, föräldrafritt.
  • Lindas place, förädrafritt.
  • Dansning.
  • Skrattandes.
  • Vakandes.
  • Skräckfilm och Solsidan.
  • Skatafe'
  • Mopokörning.
  • Musik.
  • God mat.
  • Facerape.
  • Gott umgänge.
  • Somnat i soffan = Funny sounds och störandes av den som sover.
  • Backe! I am so lonely without youuuuu!...
  • Supersonic elctronic.
  • Prisses.
  • Karis tågstation.
  • Farväl...

Det var ungefär lite av det här veckoslutet! Och nästa veckoslut kanske det blir kyrkslätt! :)) 
 
 

Forneldarna!

Sitter i Lindas säng med adtorn i famnen. Till vänster sitter Jacke och nördar Lindas ipad och framför mej sitter Benkku och hör på musik. Vi har haft roligt vi tre för att vi har facerapat Linda med bilder av Nicolas Gage :D Roligt roligt... Igår kom dabbarna till Bromarf och jag var fem timmar i Ekenäs väntandes på dom med Linda och Jenni, det blev rätt så tråkigt sen till sist. Men sen överraskade vi dom och från och med det har det varit skit roligt! Tyvärr så hände det en olycka idag och det tog sjukt som faaaaan! Jag smällde fast dörren och lämnade handen så självklart imellan så nu har jag ingen känsel i två av mina fingrar. Jiippi! Men idag är det forneldarna i Skatafe' och det kommer att bli roligt att fara dit. Men nu orkar jag inte blogga mera! :))

Jahapp!

Dagen var tråkig först i skolan i sex timmar och sen när jag kom hem gjorde jag inte så mycket men sen bar det av med Jenni ner till Linda! När vi kom till Linda så hade hon just ätit pizza så vi fortsatte till husvagnen. När vi nu sen var där så hörde vi på Linda när hon berättade saker åt oss och så såg vi ju så självklart på när hon skulle visa hur vissa personer såg ut och anllt möjligt. :P Nåjo men sen hände ju det dåliga och då hade vi på nerverna i Padva. Herregud vad vi var fittiga. Sen börja vi sätta på nån uddas människors kläder och skrattade ganska så rejält! :DD Nåjo men nu blev det dags att gå och sova då.. God natt!
Everything-happens-for-a-reason_large

Fear of the dark

Sitter och lyssnar på musik och om en timma skall jag och Jenni sticka iväg på lite cruis så att det här blev nu bara ett snabbt inlägg för jag ska fara upp och städa rummet mitt! :) Bloggar mera när jag kommer hem eller efter att jag har städat rummet mitt. :) Ha en bra dag allesammans!
Nu bjuder jag på en We heart it bild. :)
 
Tumblr_m8fhn82hbe1r0pc8bo1_500_large_large

Darth Vader: Noooooooooooooo!

Inget görs för tillfället men jag väntar så otroligt mycket till veckoslutet! På fredagen far vi till Ekenäs alltså jag och Jenni och där träffar vi då Linda. Sen så kommer vi att fara hem med åttans buss som Jacke och Benkku kommer med till Bromarf. Vi har planerat så att dom får inte se oss när bussen kommer så vi väntar nog på bussen men sen när den kommer gömmer vi oss eller nånting så att dom inte kan se oss från bussen. Sen så far Jenni först in på bussen och om det ska några andra männniskor också på så far dom sen och sen kommer Linda och till sist jag! :D Hahha och dom vet inte ett skit om de! Hihi.. Jo men sen så sover vi på fredagen hos Jenni i byn och på lördagen är det Forneldarna och då sover vi i husvagnen för det är ungefär 30 kilometer från byn till skata.. Men det är alltid roligt att sova i husvgnen! :)) Ja det är faktist roligt där för det är mysigt och man sjunger eller jag sjunger om Backe i en timme för Linda eller så jävlas jag med Jacke så att han inte sk akunna somna. :DD Nå jo men imoron händer det inget speciellt och inte idag heller men på fredag!!!! :D Idag på gymnastiken hade vi friidrott, vi kastade kula, hoppa läng och hoppade häck. Och det roliga med det hela är att jag har börjat tycka om att hoppa häck och det var nånting som jag hatade när jag var mindre. Så det finns faktist nånting roligt med friidrott! WOW! Jag har nog aldrig tyckt om gymnastiken men jag plogar mig själv att vara med fast jag inte ens skulle vilja. Men det var nog allt jag kommer på att säga för den här stunden. :))

Måndag - Fem dagar!

Idag har jag varit med Jenni till stan för att träffa på Linda som sluta skolan klockan fyra. Jag har sett alla tre personer idag som jag har velat se och det var roligt att äntligen se hur dom ser ut. Vi gjorde inte så mycket men vi satt på Busters sportcafe och talade lite och egentligen var det allt! :P Men sen for vi hem och en tid senare var jag och tanka och efter det hos Jenni och åt ärtsoppa. Jo jag åt ärtsoppa men det är så gott! Sen startade vi neråt mot Lindas vi var i husvagnen och hörde på musik och satte löshår i håret! :D Fan vad Linda och Jenni fick långt hår. Nåjo men nu ska jag borsta tänderna och fara upp och sova. Jag väntar så på veckoslutet för då är det Forneldarna och så kommer Benkkku och Jacke ner! Wiiiii! :) Så jag ska börja räkna ner dagarna! :P Jag är störd I know! :D 
Nu bjuder jag på en bild från husvagnen! 

Rökt fisk!

Har inte bloggat så mycket nu sen skolan började men vad kan man nu göra åt de sen? Ööhh blogga? Nåja..
Idag är det en dag som det har regnat och nu är det varmt och äckligt. Dagen har gått ut på att se på film och äta självfiskad abborre och flundra som vi själv också rökt. Smakade nog bra men jag kan inte tåla de där jäkliga benen i fisken. Nu har jag planerat på att duscha och sen göra något kreativt! Imorgon blir det Ekenäs med Linda och Jenni och nästa vackoslut kommer i allafall Benkku ner men man får hoppas att Jacke också kommer! För att det är forneldarna nästa veckoslut och det kommer att äga så länge som det inte regnar. :) Vi skall antagligen sova i husvagnen då för att det är den närmaste platsen! men det var allt. Ha en trevlig dag! :))
 

Mitt tråkiga liv

Antonia håller på att överföra filmer till min dator och jag tänkte att jag skulle blogga. Jag är vrålhungrig och väntar på att mamma ska laga klar maten så att jag kan gå ner och välla den i mig! Idag är jag trött och har inte humör för att göra nånting så jag tänkte att jag skulle fixa och ändra på bloggen min. Jag orkar inte skriva mera nu så hej då! :)
Här är en gammal bild på en av Middes valpar! Sötis! <3

Överför filmer.

Första skoldagen var väl helt okej? Skönt att vara nia och att vi slutade tidigare men annors ganska lamt som det brukar oftast vara, nåja that's life! :) Jag har fört över bilder till min nya dator och nu håller jag på att ta över filmer, det går ju inte så snabbt bara.. :/ Efter att jag fått så många filmer som det ryms på stickan ska jag sätta dom på min dator och fara och sova. Jag måste ju orka med en till skoldag i morgon igen. Men på torsdag far jag till Hesa och shoppa! Weeeee! Det ska bli roligt för jag har behov av byxor, leggins och kanske en huppari? Plus allt annat fint som jag kommer se och bli kär i och bara måsta köpa! :D Nu ska jag börja gå ner och borsta tänderna och tvätta ansiktet så att jag kan ta min skönhets sömn. God natt!

Wuppidu!

Sitter i Antonias rum och väntar på att den tröga datorn ska börja visa bilderna från resan som dom var på. Senare när Jenni kommer hem far jag ut med henne och Jeppe och antagligen Linda. Har inte träffat Jenni sen onsdagen och Linda sen igår. :D Nåjo har inget speciellt att säga men det var nog bara ett snabbt litet inlägg det här! Btw min bakgrund är temporär pröva nu bara igår lite.. :)

Vill ha!


Alla helsingforsare lever - och så gör Linda och jag med! :D

Har haft en ljuvlig picknik med Linda och det har varit faktist roligt! Nu återstår det bara två dagar av sommarlovet och dom dagarna ska jag absolut göra nånting på! Det kommer inte ens på frågan att inte göra någonting. Just nu skriver jag ett inlägg och hör på musik och efter det här far jag ut och staplar in den sista lilla ved högen in i vedlidret. Jag kommer fara tidigare och sova idag för att försöka få tillbaks min sömnrytm för att jag kommer behöva den när jag börjar skolan igen. Nu hörde jag att nån kom in genom dörren ochs å titta jag ut ur fönstret och där var stod Eeros bil......... -.- Men vet ni vad det ska inte dra mig ner för att ingen eller inget kan dra min dag ner idag! Idag är det soligt och fint och jag har tillbringat dagen med Linda och det har varit en skitbra dag så jag är happy och där var det! Hör sen Eero sliskboll! :D Älä tyri nyt av Jukka Poika kom på, passar perfekt! :D Nu ska jag titta lite på facebook och sen ut och handskas med veden! Ha en trevlig dag allesammans! :))
 

Alla helsingforsare lever

 

supersonic electronic

Här kommer nu texten till världens bästa och sämsta sång nånsdin i hela världens historia!
 
 
Hey baby wake up from your asleep, we have arrived on to the future and the whole world has become.
Electronic supersonic supersonic electronic
Hey baby ride with me away we doesn´t have much time my bruching is tight so on to my love rocket climb inside tank of fuel is not fuel but love above us that is nothing above but the stars above.
Poor sisters gone prepare for down count.
5 4 3 1 outblast!
Fly away in my space rocket you no need to put money in my pocket, the door is closed i just lock it, I put my nånting in your socket
This sonic game burns like fire!
You and me gets higher and higher!
It's hard for you to nånting a fire!
Only think i'm super nånting higher!
Ha ha ha ha ha ha!
Hey love could say that i could be your space invaider, for you i would descent the best moon craiter, i am most stronger the Darth vader, obey me i is your new dictator,for you is Venus i am Mars with you i'm more richer then all the stars, make a wishes on the shooting stars then i will play for you on me cosmic guitars!
Fasten you beltseats, we have convinced officent,i trust you enjoy this flight as much as you enjoy this acting.
Now back on earth it's time for down splash, inclusive of eternal glory my spaceship crash.
people has arrived for to cheer me from near and far, and as i blog i open door and shout I AM BIGGEST WASHED UP SUPERSTAR!
And as the sun rises in the west and all of the satans and boys on earth i is the bestest! Come let me put a ring of Jupiter on your finger, then like a smeller on you will forever linger. Okay it's time for me to no more sayer let me take you back in time, i want for you to experience Big Bang!
Long live spacerace, Long live muvanja!
 

Tro mig det var inte lätt at förstå vad dom sa för dom pratar världens dåligaste engelska nånsin men jag försökte så bra jag kunde! :D Enjoy! 
 
 
 
 
 

Fuck off and die!

Jag vakna och steg upp klockan tre idag, det var så skönt att få vila ut sig riktigt tillräckligt. Sen kom mamma in till mitt rum och fråga om jag ville komma med på en glass? Jag steg upp och klädd på mej och så for jag till butiken och åt en lösglass till morgonmål, mmm delicious! Nåja så köpte vi bröd och på  vägen hem riktigt efter att vi gått förbi skolan säger Eero till mon mor: Kan vi fara till Tallinn någo veckoslut? Och då svara min mor: Varför inte? Det skulle vara riktigt roligt! Då blev jag återigen fittig på min mor som jag frågade före att sommaren ens hade börjat om vi kunde fara och så skulle jag ta med mina kaverin. Men nej jag var ju inte hennes dotter jag så.. Så självklart hon far med Eero hennes riktiga familj! Fuck you! Och det roliga med det hela är det att jag försöker vara snäll med med Helmi och Eero för att igentligen skulle jag bara vilja skrika fullt i deras ansikten hur otroligt nervernade dom är! Då börjar jag med Helmi... Hmm vad ska jag nu säga om henne?.. Nej vänta lite. Hon är en bortskämd jävla fet stor padda som pinar djur och tar saker utan att säga tack, river sönder saker och skrattar åt det hon e en liten vittus "pikku prinsessa" som Eero säger. Det som inte stämmer med det är att hon e en så satans störd unge. Eero... Jag kan väl börja såhär, Han slänger ner en på golvet kan inte flytta sin fuckins printer 30 centiometer säger till en när man kommer hem "Du har inte vattnat blommorna eller tomaterna" Säger inte ett ord till en på en hel vecka för att det blev strid om man ska skaffa barn som ung eller gammal. Tro mej han är den största jävla barnrumpan jag nånsin träffat och ärligt sagt så konstigt nog när jag var liten och min pappa bodde ännu hemma och drack varendaste dag och var full så skulle jag faktist hellre villa det än att Eero skulle finnas till!
Och om man väljer alkoholism över barnslighet och nerverandehet så kan det inte vara bra!
Men nu får jag sluta med såna här tråkiga inlägg och nästa inlägg tänker jag skratta så mycket åt ner jag gör det! :D 
 

save me...

Är det såhär ens liv skall vara eller? Ska man måsta vara arg och besviken varje dag? Är det helt normalt att bara villa fly? Är det meningen att man skall känna sig ovälkommen i sitt eget hem? Och värst av allt känns det såhär att inte ha en familj? 
Dagen börjar med att jag vaknar av att mamma kommer in i mitt rum och säger att dom far iväg till Tykkimäki. Jag har ont i halsen och vill bara fortsätta sova. Vaknar upp en tid senare och är ensam hemma, går ner och äter morgonmål. Har fortfarande sjukt i halsen och äter halspastiller för resten av dagen. Gör ingenting.. Ser på tv, går och duschar, klär på mej. Sen plötsligt när jag höll på att klä på mej så knackar det nån på dörren och jag tror att det är Linda som det sen verkligen inte var. Öppnar dörren och där utanför står en jag vet inte varifrån han var men kanske thailändare eller något? Och han ger mej en lapp som det står på finska att han behöver pengar till sin sjuka son och skulle vilja sälja någo otroligt fula träsaker till mej.. Midde tränger sej förbi mej och börjar skälla på han och han stod där helt stilla han vpgade inte ens se på Midde han var livrädd. Jag får in Midde och säger nej tack och han far iväg. Helt normalt, jag vet att hans on inte är sjuk och det är allt bara bullshit. Okej jag fortsätter med min tråkiga dag och far ut med Midde, och medan jag är ute och går så pratar jag med mej själv om hur roligt det har varit de här tre dagarna. I know jag är forever alone... Jag kommer hem och lagar nudlar åt mej och äter dom och fortsätter med mitt tråkiga liv. 20:14 ringer mamma till mej och säger att dom är i hyvinge och är snart hemma. Okej, säger jag och fortsätter med mitt tråkiga liv. Klockan 22:09 märker jag att bilen kör in på gården och dom är hemma. Jag fortsätter titta på tv och så märker jag att dom har köpt hem pizza jag blir glad för jag är hungrig. Sen efter en stund hör jag att dom börjar äta och jag far till köket och frågar om jag får ta en bit pizza? 
Som svar får jag av Eero den satans stora fula stinkande jävla skitstöveln som kan gå och kytt sig nånstaans:
Nä, för vi har inte ätit på hela dagen! Jag: okej. (I mitt huvud.. gå och kytt dig själv ditt satans pervo) Jag går upp i mitt rum talar för mej själv om hurdant stort jävla grisfan han är och sätter på datorn och börjar skriva. Ja så att nu har jag på nerverna och jag kan inte tåla dom för att jag hör inte dit och det känns som om jag inte har nån mamma kvar mera för att hon hör till dom eller till vi som det också heter. Nu ska jag berätta om vem som hör till min familj, det är min syster min pappa och Kenneth som är min systers pojkvän. Plus mina vänner såklart! Det är dom som jag räknar till min familj. Jag kan inte räkna min mamma med dit för att det är som om jag inte är hennes dotter mera och inte Antonia heller. Utan nuförtiden så är hennes familj Eero och Helmi. För att min mamma, Eero och Helmi är så mycket som dom och vi! Och dit hör inte nån annan, dit kan inte nån annan höra heller och egentligen så vem fan vill höra dit när dom beter sig så skit och aldrig tänker eller frågar om man vill komma med eller om man är hungrig. 
Jag sa till min mamma tidigare på sommarlovet eller jag fråga om b´vi kunde fara till Helsingfors och shoppa förrän skolan börjar? Hon sa jo nog kan vi det! Jag frågade också om vi kan fara till Borgbacken ocj jo nog kunde vi det! Nu skall skolan börja om fem dar och har vi gjort något av de två sakerna? Nä varför inte? För att hon varit på resa eller nej jag menade dom har varit på resa. Så nu orkar hon ju inte göra något med sin dotter som har väntat på det en hel fuckings sommar! Nä men vänta lite jag hör ju inte till hennes familj så varför skulle hon orka fara till Helsingfors med nån udda människa då? Va? Nå självklart far hon inte med nån sån utan iställe far hon med sin familj på nån resa. Kan alla nu förstå varför jag inte trivs hemma varför jag inte vill vara hemma? Jag tror nog de!
 
 
 

Ett kort snabbt inlägg bara!

Nu är det sex dagar tills sklan börjar och det finns en rolig och en hemsk sak med det här kommande året. Roligt - sista året i högstadiet Hemska - måste förbättra betyget.
Dessa sista dagar här dessa sex sista dagarna här så skulle jag vilja fara till Hesa och shoppa och så skulle jag vilja fara till Borgbacken. Det är två absoluta saker som jag skulle vilja göra. Sen får man börja vänta på Forneldarna som Benkku och Jacke skulle komma ner till! Yess! För det var så roligt när dom kom hit till Bromarf, och alltså jag menar jag hade roligt. Jag har igentligen inget annat att skriva så att det fick bli ett litet kort inlägg det här men jag har nog bloggat så mycket idag redan att det ska väl duga! -----> film ^^

Little babies ice cream?

Har just tagit en titt på Lindas blogg och så hittade jag ett videoklipp som Jacke hade skickat till Linda som han sa att jag skulle se på. Det heter little babies icececream och det är ju helt sinnessjukt! Jag håller med dej Linda att Jacke har ganska rolig humor men det är den saken att jag förstår inte hur han kan hitta alla dessa sjuka konstiga juttun? Jag öppnade just min facebook och så såg jag att jag hade ett meddelande från Jacke och nu ska titta på det! Hahhhahaahha fan med dej Jacke hur in i helvete kan du hitta sånt här? 
Jag har inte gjort så mycket idag utan jag har bara sovit lite och stirra på min dator och har försökt fixa en ny header som däremot inte har gått så bra. Jag var med mamma, Eero och Helmi till stranden idag men jag hade inte ens lust att fara ner på stranden var så trött så jag blev kvar i bilen och sova. Har varit till butiken och ätit en glass och jag tror att jag snart skall titta på film och mysa i mitt så finstädade rum! (Jenni och Linda) Har btw lite sjukt i halsen idag så det har nog blivit att ta det lugnt. Här är länken till den video som Jacke skicka till mej! :D
http://www.youtube.com/watch?v=CasgbM3KzRY&feature=player_embedded
Men vet ni vad jag ska göra nu!? Jag ska hitta världens konstigaste video nånsin och skicka det till Jacke! :D See ya bitches <333333<333333

De små sekunderna är dom som räknas allra mest.

Har du nånsin varit med i en olycka och du vet att du inte tänker klara dej utan att falla eller att krocka? På de sekunder som man har på sig att tänka är inte många men ändå hinner man tänka på hur man ska reagera vad man ska göra som skulle vara det bästa för dej själv eller för den största delen för din passangerare, man tänker på sin familj och sina vänner, man tänker på att kommer jag att behöva ringa en ambulans? Och det är hemskt att vara med om de där några sekunderna.
Jag bara låg där.. jag hörde Linda komma springandes och tuten var på. Linda ropa och fråga om jag var okej men jag var helt förstummad jag kunde inte svara.. Jag kände efter om jag hade sjukt nånstans, och kände att det blödde i munnen på mej, jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk och det tog sjukt i benet. Okej men jag fatta att jag mådde bra hur mådde Jacke? Jag vågade inte röra på mitt huvud jag vågade inte alls röra på mej. Jag hörde att han sa att nån skulle ta upp mopon för att han hade sjukt i benet. Jag började genast agera och försökte få upp mopeden, Linda kom och hjälpte till och jag hörde att Jacke hade sjukt i sin fot. Så snabbt som jag hörde det blev jag orolig visste inte vad jag skulle göra eller vad jag skulle ta mig till. Nu hörde jag också Jenni och Benkkus röster Jenni kom gåendes mot diket och hjälpte mig att få upp mopon, jag ställde den på stödet och vände mig emot Jacke och frågade om han mådde bra? Han sa att han mådde bra men jag kunde ändå inte tro att han mådde bra jag frågade flera gånger och sa att han hade bara lite sjukt i foten men att han mådde bra annors. Alla frågade mej om jag hade sjukt? eller om jag mådde bra? Men jag sa bara att det är skitsamma hur jag mår det enda jag kunde tänka på var att har nånting hänt åt Jacke? Sen när jag visste att han mådde bra så undersökte jag mopon och såg att det var några skromor, blinken var av och en stor spricka i den. Bromsarna funkade och jag var nog ganska säker på att jag kunde köra hem till Jennis, för att vem skulle Jacke annors åka med han kunde ju inte åka med Linda och Jenni hade ju Benkku. Jag hade bara huvudvärk och lite sjukt i benet men det var allt. Jag tänkte i mitt huvud att jag nu bara måste köra till Jennis och att det är nu skit samma hur du mår. Vi började köra vidare och jag körde först och efter mej kom Linda, Jenni och Benkku. Jag var ännu lite i chock och först efter några minuter förstod jag vad som påriktigt hade hänt. Jag började gråta för jag tränkte att om det skulle ha hänt något värre åt Jacke så skulle det ha varit mitt fel, mitt ansvar. Jag skulle aldrig kunna förlåta mej för det och inte kommer jag att kunna förlåta mej själv för det här nånsin heller, jag utsatte en annan människa i risk och det fanns ingenting den människan kunde göra åt saken.. Så jag vill tacka alla som hjälpte mig jag skulle inte ha klarat det utan er och ert glada humör som kan pigga upp vem som helst! 
 
Och främst utav allt vill jag säga förlåt till Jacke, jag är verkligen ledsen... antagligen kommer du inte att läsa det här. Men jag ville bara säga det så att du vet så attt ni alla vet. <3 älskar er för alltid! 
// Pernilla
 

Super sonic electronik

Hello! Just nu är jag i husvagnen med Linda, Jenni, Jacke och Benkku. Vi ska snart fara och äta men först måste jag berätta om den horribla natten! Det var så att vi vaka rätt så bra länge och sen så ploga jag och Linda Jacke när han skulle försöka sova. Men vi sovd inte så mycketbpågrund av att Jacke inte kunde sova på sin plats utan han skulle breda ut sig över hela sängen. Mren jag bloggar mer när jag kommer hem. 

Blueberries in the sky

Igår for jag sen till Maja efter att jag hade varit och simma med henne, vi gick i bränneslor och blev bitna av myggor och flugor irriterade oss när vi försökte hitta hennes katt som vi ändå inte hitta sen.. -.-  Vi hade så sjukt på hela kroppen att vi bestämde oss att ta mopon och sticka till sandviken och simma klockan nie på kvällen. Det var skönt och när vi kom hem så var klockan redan halv tolv. Vi åt lite kvällsmål och så skulle vi sova men istället så låg vi och pratade till klockan fyra på natten. När vi nu sen skulle sova så började det där kattaset att jama och vi fick inte sömn tills vi slängde ut den och det var ungefär klockan sju på morgonen sen sovde vi en timma tills klockan var åtta och Majas små syskon vaknade och började leka... -.- Har inte sovit så mycket men vi for och simma senare på dagen och så började jag begä mig hemåt sen bar det av till Skatafe´ som jag åt örtkyckling med coca cola och en kaffe. Smakade bra kom hem och for ut med Jenni. Träffade btw Linda på Sandviken idag också. Rubriken har jag ingen aning om var den kom ifrån men det lät så poetriskt eller nånnting. Nu ska jag fortsätta med kvällen med att se på film eller ta det bara lugnt. Här kommer nu lite gamla bilder från förra året.
 
 
 
 
 
 
 
 

Klarnar det upp?

 
Såhär ser det ut när jag tittar ut från framsidan av huset.. Kanske det klarnar upp vem vet? Men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra det är bara en lam och tråkig dag kanske jag skulle fara och träffa på Maja igen varför inte? Men först måste men hitta orket till att göra det. Jag sovde länge idag för jag har inte fått så mycket sömn nu här och när jag vakna upp hade jag en sån hemsk huvudvärk att jag knappt ville stiga upp. Men jag steg nu upp sen och så for jag ut och cyklade för ingen orsak igentligen och just när jag satte mej på cykeln så började det regna shit va typiskt. Men nu ska jag begä mig ut och simma! Jag är konstig jag vet... 

Lilla normala Perre bara that's it!

Klockan är 00:23 och jag sitter nere i vardagsrummet och lyssnar på musik medan jag tar en liten titt på tv:n emellanåt fast det kommer världens tråkigaste film nånsin i hela världshistorien det är nån Steven Spielbiergis film om någo ufon.. förstår nån varför jag tycker att den är skit men det roliga med det hela är att när man tar upp infon om den så står det att den där filmen är ett mästerverk! Hahaha! Bullshit.. Har laddat ner lite musik till datorn men skall ta musik från min andra dator sen nån annan dag. Jag var igår till husvagnen med jenni och Linda och när jag läste på Lindas blogg att hon var lite trött idag så börja jag skratta för jag tänkt på min fina sång om hon och Backe. Jag var ner till Maja idag och sen for vi till Padva och simmade i en timma och efter det tog vi en glass och det otroliga med det hela var att vi cykla dit så enligt våra kalkylationer var det mellan fjorton och sexton kilometer vi cyklade fram och tillbaks. Ja nöjd kan man ju i allafall vara. Det var roligt att träffa Maja och imorn ska jag se henne igen. Eero och Helmi kommer tillbaks till Bromarf imorgon och så far mamma med dom på lördag eller söndag iväg igen och Antonia far till Kimito på söndag eller måndag tror jag det var något åt det hållet och då betyder det att jag har huset helt för mig själv i några dar och det betyder så mycket som att jag kan göra va jag än vill göra! Yeah!
Nu har jag nog inte bågot annat attsäga för stunden. Här kommer nu lite random bilder på ej via webcamen. :D

Övernattning i husvagnen - check!

Hejsan! Som rubriken säger så har jag tillbringat min tid i husvagnen igå r lite och över natten jag sovde nog dock inte så mycket och inte Linda för dendelen heller jag höll på att sjunga om Backe från klockan fem till lite över sex och jävlades med en gummihandsk och hade ljud för mig. Jag tyckt ju så själv kölart att det var jätte roligt men Linda däremot hon var inte av samma åsikt. :D Hahhaha jag skrattar när jag nu skriver det här för jag tänker på Linda. Jenni hon däremot somna klockan fem och störde inte sig så mycket över mitt sjungande eller kanske lite nog men.. Nu skall jag börja begä mig till Maja min kompis från Grankulla som har kommit ner till Bromarf till deras sommarstuga eller vad man nu ska kalla det. Btw så köpte jag en bärbar dator igår en HP- Pavilion g7 den är jätte najs och den kosta bara 600 euro så här ser den ut! Hej då! :)

RSS 2.0