I'm stuck.

Idag var det sista gången volley efter skolan och vi var bara sex personer där tre flickor och tre pojkar. Så vi spelade flickorna mot pojkarna och vi vann en gång! Wow, fast vi var bara tre.. Efter det gick jag opp till byn och väntade där tills mamma kom vid halv fem tiden. Så köpte vi lite mat och sen så for vi hem. Nu är det meningen att jag ska öva på franska prov men iställe är jag fast här och skriver. Men kanske man skulle ta fram sin franska bok och se vad man ens har till provet imoron.. Hehhe.. 
Bjuder på en bild av mamma!
 

Studs


En liten nerverande fläck!

Som rubriken säger så har jag klottat en fläck på mitt täcke av den supergoda smoothien som jag lagade. Harmar som in i jag vet inte vad. Skall väll snart krypa ner under täcket så att man orkar med morgon dagen. Fan vad jag lät vuxen där! Imorgon kommer jag hem först tjugo över fem tredje gången i rad pågrund av att jag har volley efter skolan. Fredagen blir det ingen volley och på måndagen blir det den sista timman så jag missar samhällsläran, hell yeah! ;) På tisdagen nästa vecka blir det ingen vanlig skoldag för då är det volleybolls matcherna i Ekenäs så man missar en skoldag! Låter ganska skönt. Och så är det bara fyra månader kvar av nian som är JÄTTE skönt! Egentligen skriver jag bara onödiga saker just nu men jag orkar inte rikit ännu fara och sova och det händer ingenting på facebook. 
 
HTC Desire C min blivande telefon! 
 

Dator eller prov?

 
Har nu kollat på vad för slags telefon jag skall köpa när jag igentligen borde ha öva på prov. Heheh.. Nåjo, jag öva på prov titta igenom orden och så kunde jag det! Engelska är inte så svårt. Men den telefon som jag skall köpa är en HTC Desire C. Jag ville inte ha nån nokia och en iphone r för dyr. Samsung har jag aldrig tyckt om så det fick bli HTC jag har aldrig haft något annat än nokia, och aldrig en slide eller touch telefon heller så det ska bli roligt med en sån. Men den köper jag först om fem månader typ.. När jag har sommarjobbat lite. Jag ringde till Bromarfhemmet idag men chefen var inte där så jag skulle ringa på måndag igen när hon är tillbaka på jobb så kan jag fråga om jag får sommarjobb där. Jag hoppas verkligen det för det är ändå ett jobb som jag skulle tycka om och jag känner redan åldringarna där från förut. När jag jobbade där som guldkant förra året. men den här sommaren kommer jag att var sexton så jag får jobba som närvårdare där, om jag får jobb där.. Hopppas verkligen på det!  Men nu skall jag fortsätta sjunga helt gräsligt till musiken! ;)
 

I could be the one to make you feel that way, I could be the one to set you free!

Jag läste just att min vän Linda vill att flera personer ska läsa hennes blogg och då föreslår jag att du ska connecta din blogg till facebook. Det finns en bloglovin app där. För när jag satte min blogg till facebook så öka det med mera än dubbelt besökare. Nu har jag från 30 uppåt per dag. Beror på hur aktiv jag har varit. 
 
Men annors idag så var jag på volley och sen gick jag till byn i ungefär en snöstorm. Var helt dyblöt när jag kom in i butiken och mitt smink var halvvägs ner för mina kinder. Sen väntade jag i byn i över en timma och då underhöll jag mej själv med att gå omkring en halv timma i butiken och se på massor "intressanta" saker sen frågade Nette om jag ville ha skjuts hem så jag vann lite tid på att inte behöva vänta på bussen. Till näst blir det väl att öva på prov som jag har imoron och sen ta det lite lugnt. 
 

Skolan..

Jag missade bussen idag pågrund av att min klocka var fel så nu sitter jag i gymnastik salen och ser på när dom andra spelar volley, tillika som jag lyssnar på musik. Det har nu blivit sånt drama (återigen) med Eero och nu har jag och min syster inte kontakt med han mera. På ett sätt är det jätte skönt att inte behöva ha kontakt med han. Men nu måste jag sluta skriva för nu sluta dom andra. :) Ha en bra dag! :)

Those little things i love..

 

Skyfall

 
Har just sett på Skyfall och nog var den väl helt okej.
Ska nu borsta tänderna och fara upp och sova.
Skola imorgon igen.. Suck! Men man går snart ut! ;) 
Jag kom på idag att jag har jätte länge haft mitt rum städigt och det är verkligen underligt! :D
Men väldigt skönt. 
Jag väntar också på sportlovet nnär jag och tjejerna sticker till Åland några dar!
Ska bli otroligt roligt! :) 
Men nu skall jag då sova!
God natt! :)

Eminem

 
Jag har igen fått Eminem feber kan man väl säga! :P Har börjat lyssna på han igen och nu ska jag se på filmen 8 mile som eminem är med i. Jag googla Eminem och fick reda på att han har haft en ganska hård uppväxt, och därför tycker jag så mycket om han också. Hans sånger skriver han själv och om man faktist hör på orden så märker man att det handlar om hans förflutna. Men jag tycker också att texten annors är bra för man kan jämföra den med verklighet. 

Onödigt

Idag kommer det bli en lugn dag, alltå jag tänker intye göra något annat än att slöa och e på film antagligen. :P Antonia kom just hem men hon ska på jobb klockan två. Igentligen var det här ett onödigt inlägg för jag har inget att säga rikit!! :D 
 
 

Satans hundjävel..

Som rubriken säger är det inte alltid så trevligt med två extra hundar i huset. Vi var ut och gå med hundarna till en åker som dom sen fick springa fritt på själva och leka, hämta pinnar och springa efter mej. Men för största delen sprang dom ända framför mej.. Jag är inte riktigt lika snabb som dom. :D Jag är nu inte riktigt glad på Ina för hon tuggade sönder min ena kinapinna. Som var dyr och jag köpte dom själv så fuuuck.. 
 

Besök av hundar

 
Idag kommer två andra hundar till mej. Så vi tänker att ha tre hundar i huset! Fuck yeah. ;) Det kommer en schäfer som heter Diesel och en fransk bulldog som heter ina. Ska bli intressant och se hur det blir när vi redan har en Hovawart, Midde. Ha en bra dag! :)

Lite ideer

 
Jag har planerat att jag ska köpa ett par shorts till sommaren och sy fast lite liknande tyg som på dom övre shortsen, och så har jag bestämt mej för att köpa en grå tröja och lite nitar och laga så som på bilden! 

Keep your goals high

 
 
Jag har nu tittat lite på klänningar som jag skulle kunna ha till våravslutningen. Jag blev helt förälskad i den övre men den har ju sitt pris sen igen.. Men jag skulle gärna vilja ha en sån som är längre där bak och kortare framme. Men det är ännu en lång tid dit! :) Jag fick två dynvar av mamma idag så nu har jag fyra dynor i min säng. och så fick jag också en SOLO tidning. Wow, jag brukar inte få så ofta något. Not bad! ;) men annors har jag inte gjort så mycket idag.. Ajjo, när jag var ut och gå med Midde hade jag tänkt att jag skulle fara ut på isen med den, men så märkte jag att det var två hundar ute på isen så jag fortsatte gå medan jag tittade på hundarna somm visade sig att inte var hundar sen. Jag märkte att det inte fanns nån människa ute på isen och ingen har såna hundar här i Bromarf vad jag vet i allfall.. För dom var jätte ljusa. Jag bestämde mej för att fara ut på isen sen ändå men då var dom redan borta. Mamma och Eero undrade också vad det var när dom körde förbi. Ett mysterium! ;)

Burn motherf***er burn!

Jag har nu länge funderat på att skaffa en ny telefon men det händer nog först på sommaren efter att jag sommarjobbat och fått in lite pengar. Men jag har ingen aning om vilket märke jag skall satsa på? Jag tycker om Nokia och har aldrig haft ett annat märke men jag vill inte ha en lumia. Sen så finns det ju Samsung men jag vet inte riktigt.. Jag har lite svårt att lita på Samsung för det är så många som har haft problem med sina Samsung telefoner. Helst av allt skulle jag vilja ha en iphone, men dom kostar 400 € oppåt.. Så jag är inte så säker på om jag vill betala så mycket för en telefon? Men det behöver jag nog inte bekymmra mej över ännu för det är en tid tills det är sommar. För min telefon har nog börja ge upp hoppet efter tre år! Jo, nog funkar den men den stannar upp emellanåt och den har nog en så s***ns finer spricka i rutan plus att man inte kan höra på musik med hörlurarna. :D Så på sommaren gäller det då med en smartphone, touchskärm och lite nyare variant än min nuvarande! :D
Sådär känner jag mig just nu!

Plans'

Efter att vi har varit ute och äta imorgon och firat pappa så far jag till Antonia och Heddi övernatten. Ska bli jätte roligt. Jag träffar inte min syster så jätte ofta när hon har varit mycket i Kimito på jobb och praktik, och när hon nu har flyttat ut så träffar jag henne ännu mindre. Så det är jag väldigt excited över! Men kanske jag skulle fara ut med den där hunden nån gång?? :D
 
Är nu supersugen på att fara och laga napakoru!
 

Nothing special!

Skolan över och har inga speciella planer idag utan har tänkt att jag ska ta det lugnt och ta ett varv ut med Midde. Och nu fick jag helt plötsligt lust för att Zumba! :D Va fan! :D Så det sk ajga göra idag! :D 
Men imoron far jag efter skolan till Ekenäs med pappsen och sen så skall jag försöka hitta någon present åt pappa och åt Linda! Har inte riktigt nån aning om vad jag skall köpa?? Men min far fyller då 62 imoron så jag tänkte att om jag skulle ta med han in i nån butik så får han själv välja vad han skulle vilja ha eller behöva! :) Ibland känner jag mig nog ganska smart! :D 
 

The real slim shady

Idag har jag varit ut med midde och ett varv ut med Jenni och Linda. :) Och nu kom jag på att jag fick ett meddelande av Jacke tidigare idag men när jag skulle svara på det så ringde mamma så jag glömde helt bort de sen! Förlåt Jacob! ;) Men min dag har varit riktigt bra! ;) Så nu vet du det! :D Jao.. Var just ner och åt. Trevlig information.. Jag har inget att skriva om rikit nu.. :D Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och nörda någonting. 
 

Walking on ice

Jahapp! Man har överlevt en dag i skolan och så har man lata sej hemma en stund men kanske man skulle göra något! Så min ide var att jag skulle ta midde och fara ut på isen förrän det är helt kolsvart ute! :) Senare idag far jag ut med Jenni och Linda. Jag fick faktist mitt rum städat igår! ;) Och i mitt förra inlägg hade nån kommentera men jag tror jag vet vem de e nog.. :D Men nu skulle jag ju ut! :)
 

Veckoslutet över!

Då har ett till veckoslut flygit iväg och imorgon är det då skola igen.. suck.. Skulle inte orka med skola riktigt.. :/ Men den här veckan är helt provfri! YESS! :) Nånting bra i allafall. :) Men idag så har jag då varit och åkt med Linda lite omkring och jag kom just hem efter att jag har varit ut med Linda, Jenni och Jeppe. Nu till näst på schemat står det att jag skall värma upp mina fötter och sen ska jag ta och städa mitt rum. :)  Och den här gången ska jag faktist göra det. Och nu kom jag på att jag ska sätta på en maskin med tvätt också, fan vad jag låter vuxen när jag ska städa och tvätta kläder! ;) 
 

The boy behind the girl

Yo hejsan! 
 
Nu kanske ni väntade er ett super trvligt tjejj inlägg om kläder och skor, men istället kommer ni få höra det råste manligaste skiten någonsin av super manly man Jacke! Nej förvisso kanske jag inte är någon macho man, men skor och kläder intresserar mej inte något värst mycket. Jag är (något) normal och har inte några speciella intressen, och JO jag är faktiskt lady cherryberry's riktigt egna pojkvän :). Det uppenbara saken att skriva om kanske skulle vara att berätta om vårt fantastiska förhållanden och hur många gånger vi pussas om dagen, men jag tycker det är nånting som man inte behöver skryta om på något socialt media eller varken på sin egen blogg. Enligt min egen synvinkel tycker jag att människor som skryter om ens egna förhållanden på facebook är väldigt barnsliga och visar sin kärlek bara för uppmärksamhet och likes. Så nu när vi fått den röran överstökad kan jag börja med att skriva om hur man kokar den perfekta linssoppan! Nej, jag skojjade bara, dethär blir nog slutet på mitt andra blogginläg NÅGÅNSIN! 
 
Jag hoppas att ni har en trevlig fortsättning på dagen, ni som läser detta, om någon läser detta, och jag hoppas att vi ses igen, du och jag käre läsare! 
 
Tack och hej!

Kanonkul!

Satt just och läste lite bloggar och kom på att jag inte har bloggat på några dar nu! Men igår så for jag till Jenni när Benkku och Jacke kom ner. Vi gjorde inte så mycket igår men idag så kom Linda och Peik upp tillmbyn och så åkte vi ner till Padva ett varv. Imorgon far dom hem, och så. Sälvklart kommer det att suga för det. Är så roligt ner dom är nere i Bromarf. Men nästa inlägg som kommer är då inte skrivet av mej utan av Jacob! :D Undrar lite vad det kommer att stå där faktist?.. ;) 

Bakning!

Min smet blev helt god men så blev den ju inte riktigt lika god när man satt den i ugnen.. Men jag bestämde mej för att laga en till smet som skulle bli en kaka, då smakade smeten lite underligt men nu får man bara se vad det blir av den smeten. Kanske det blir en god kaka? :)
 
Min kaka blir nog inte så här fin! ;)

Snett och jävligt! Fy fan!

Tjenare! ;) Idag har de då inte hänt så mycket, men när gör de det då?? Men jag var ut med Jenni idag och så fick jag se när hon gick och det var HELT AMAZING!!! :O Det var så roligt att se henne gå där i en liten ring! :D Imoron far jag, mamma och eero på kaffe till Antonias när hon har namnsdag och sen så är det bara en dag kvar till veckoslutet som tre stycken underliga personer kommer ner! :3 Lovely! Men nu skall jag tillaga nån smet som är god! Vet ej varför fick bara en sån lust! ;) Btw, så var jag övernatten hos Antonia och Heddi igår och det var jätte roligt! Får hoppas att jag kan komma dit nån gång igen! :)
 
Vill ha sommar och napakoru för den delen med! Men om tre veckor kanske??

En vecka avklarad!

 
Har klarat av en vecka i skolan. Och nu började den andra. :)
På veckoslutet var jag till Jackes och Linda for till Peiks. Hade ett jätte rpligt veckoslut 
och idag skall jag öva på fysik provet och umgås ett litet varv med Jenni som fick de bra
nyheterna att hon får börja gå idag! <3 
Och btw så återstår det bara fem veckor till sportlovet! :)
 
 

#cutforbieber

 
För det första så hatar jag ju Justin Bieber. ;) Men nu har det kommit fram att han har rökt marijuana, och det har då lett till att hans fans har börjat skära sig själva som en protestering mot att han röker marijuana. Hur dumma människor finns det i världen riktit?? Vad skulle ha hänt om Amy Winehouse fans skulle ha börja skära sig?? Skulle alla vara döda då? När hon droga så mycket? Eller Lindsay Lohan? Tex.. Kanske Justin Bieber bara ville pröva på att röka marijuana en gång? Men måste man skära sig för det första av att en skitdålig sångare har rökt marijuana?? Neej! De är ju som om att nån skulle börja skära sig för att en hamster äter en gurkbit! Lika vanligt.. Nästan alla människor i världen har nån gång provat på att röka weed och ska jag nu börja skära mig för deras skull och protestera?? Nej det skall jag INTE! För jag är en normal (ööh normal och normal men..) människa som lever mitt liv och inte bryr mig om nån popstjärna röker weed jag tycker att det bara är coolt att Justin Bieber har rökt marijuana, för se nu på han! Han ser inte riktigt ut som en person som drogar.. Men kanske de skulle vara bra att han skulle börja droga?? Kanske han skullle få bättre röst och ha bättre sånger? Kanske skriva dom själv också?? Man vet aldrig! :)
 
 
 

F.A.C.T.S

Jag kom just på att jag aldrig har berättat nånting om mej själv på det viset.
 
Skulle aldrig kunna leva utan musik.
Jag älskar att inreda och skall därför söka till en inrednings skola i Vasa.
Jag älskar mina kompisar man kan inte ha bättre!
Har oftast rådigt i mitt rum. :D
 
 
Är mera en hund människa en kattmänniska men har två katter och en hund.
Har inte haft den trevligaste uppväxten och är antagligen därför 
så som jag är.
Jag älskar att få helt underliga meddelanden och gulliga för den delen med.
Skulle aldrig klara mej utan min stora säng.
Jag älskar att åka snowboard.
 
 
Jag tycker att det är roligt att måla en vägg men efter det blir det väldigt tråkigt. ;)
Jag älskar min syster, vet inte vad jag skulle göra utan henne.
Jag sminkar mig inte så mycket.
Om jag nån gång har nagellack på mej så ser det för jävligt ut
för jag kan verkligen inte lacka naglar. :D
 
 
Har nästan aldrig örhängen i fast jag har fem hål allt som allt.
Jag skall fara och laga napakoru till Karis med min 
syster förrän sommaren kommer. 
Mina vänner tycker att jag är gammalmodig.. :D
Jag är störd! :D
 
 

I want to...


That one!

Nu har jag hittat min ABSOLUTA dröm snowboard! Den e sååå fiin! Me likey! ;)
 

Grattis Lindoschka! ;)

Just nu sitter jag oich sjunger till musiken som kommer från datorn. Efter det här inlägget skall jag titta på Facebook och sen öva på matta prov och städa lite i mitt rum. Jag började städa igår men jag redde upp i skåp så jag fick inte allt färdigt. Så jatkuu idag. Jag bara drömmer om att få flytta ut! Jag hoppas verkligen att jag kommer in i den skola jag vill till för det är den enda platsen jag vill till.. Om jag slipper in så flyttar jag enda till Vasa! Ganska långt! :D Det tar ungefär sex timmar med bil dit så joo.. Men jag hoppas verkligen endå att jag slipper in dit för det skulle vara helt skit roligt! :) Men nu återstår det bara ett halvt år av nian och det känns ljuvligt! Att man äntligen sklall få gå ut från grundskolan.. HALLELUJAH! 
Lite andra nyheter är då att Linda fyller arton idag och Jenni var för första gången till skolan idag! Det var jätte roligt att Jenni kom till skolan idag och det är jätte roligt att Linda fyller! :D Grattis ÄN en gång! ;) 
 
 

Repris!

Den sista lediga dagen började ungefär såhär: Blir uppväckt av Jenni när hon kastar dynor och försöker dra bort mitt täcke och flinar uppe i sängen sin. :D  Vaknade till sist men somna om igen och då väcks jag av Justin Bieber baby sången.... FML... Hatar dej Linda! ;) Så åt vi morgonmålfor ut till hamnen och sen tillbaka till Jennis, då kom Lindas far och hon körde hem mej och efter det så har jag inte riktigt gjort något vettigt! Man får vara slö på den sista lediga dagen! ;) Men nu tittar jag på repriset av The Voice of Finland när jag inte fick se det till slut igår.. -.- Men ha en bra fortsättning på kvällen! :)
 
481732_373293209421574_1960322467_n_large

Städning! ;)

Tumblr_mg5mv7oavm1rplkxbo1_500_large
 
Idag står det på schemat att fara till Jennis med Linda och ha lite girltalk som jag väntar jätte mycket på! Vi har alltid lika roligt tillsammans! :D  Men nu planerar jag på att reda upp mitt rum och kanske mitt klädskåp också?? :) Ha en bra dag! :) 

Eeros plats... -.-

Idag steg jag upp halv elva, som är otroligt tidigt för mej när jag har ledigt! :) Annors så far jag till Jennis imoron med Linda för att det var en lång tid sen vi hade lite girl talk med varann och det behövs verkligen nu! :) Idag var jag ut med Jenni och så radade jag lite ved och lackade mina naglar! WOW! Nej men jag hittade ett genomskinligt nagellack och lite glitter så jag kombinera dom och fick glittriga naglar! ;) Fan vad jag är smart! :D Nåjo jag tycker att det är fint men inte vet jag nu sen vad andra tycker men det bryr jag mig fan om.. :) 
 
Tumblr_mfuwufzei11r12oofo1_400_large
 
Jag såg just på The Voice of Finland och plötsligt hade någon bytt kanal.. Jag frågade mamma om det var slut? Och hon sa: "Nej, Helmi ville inte se på det." What the fuck?! Fråga nån om jag ville se på det? Nä, varför skulle nån göra det?!?! :O Jag for upp efter min dator och Eero satt vid sin dator så det fanns en ledig plats i soffan så jag satt ner mej där. Då sa mamma: "Du får stiga upp sen när Eero skall komma hit." Jag orkade inte ens säga nånting så jag sa bara: "Okej..." Jag satt där en tid.. Sen for Eero efter godis och stängde av datorn sin. Jag tänkte: Varför fan ska jag stiga upp och sitta på en obekväm pall? Kan inte Eero gör det nån gång??
Svaret var: Nej.. 
Mamma säger till mej: Nu får du stiga upp så att Eero kan sitta i soffan. Jag bara såg på henne och så sa hon igen: Du får nog stiga upp nu, Eero ska sitta i soffan! 
Jag tog min dator och gick upp..
 
 
VARFÖR FAN KAN JAG ALDRIG FÅ SITTA I SOFFAN???!! STÅR DET EEROS NAMN I SOFFAN?? NEJ DE TROR JAG NOG INTE?? FRÅGAR HELMI OM JAG VILL SE PÅ NÅGOT ANNAT EN THE VOICE OF FINLAND?? NEJ! FRÅGAR NÅN OM JAG VILL HA EN LITE BIT KÖTT TILL NÄR JAG TOG SÅ LITE?? NEJ! VARFÖR INTE?? FÖR INGEN BRYR SEJ!! 
Jag är osynlig i detta hus.. Varför trivs jag inte här månne?! Varför trivs jag inte hemma?? Kan nån svara på de!?        
Jag vill så flytta ut! Jag orkar inte mera.. 
 
Tumblr_mdooofy2na1rubnkwo1_250_large

2012

Vad har riktigt hänt under 2012?
 
 
 
Har umgåtts med vänner.
Har färgat mig brunett.
 
Har köpt ny dator.
har blivit konfirmerad.
 
Varit till Kyrkslätt och Helsingfors. 
Kyrkslättsborna har varit ner till bromarf.
 
Har spenderat nyår med kaverina och fått en pojkvän. 
Så igenom allt har det varit ett ganska bra år! :)

3.1.2013

Har inte blivit av med att skriva  något på en tid.. Har inte haft tid ork eller nånting att skriva om. Men nu är det då ett nytt år och jag vill yillbringa detta år med att njuta av livet! Man brukar alltis sätta något mål vid nyår men det gör inte jag för det blir ändå alddrig av. Så mitt mål detta år är att njuta av livet och gör a saker jag blir glad av och faktist göra saker som att umgås med vänner och familj och hitta på saker prestera med att göra nånting nytt.. Prova på nya saker! Okej jo det är ju ett mål det med men det är ju inte som att?.. Att man ska gå ner 10 kilo eller nånting åt det hållet. :)
jag har nu varit borta jätte mycket för till först for jag denn 22 december till Kimito med pappa och Antonia och spenderade julen där med Kenneth och så kom jag hem sent på juldagen. Jul annandag var jag hemma och inte gjorde så mycket och på torsdagen efter det for jag en sväng till Ekenäs med Antonia. Fredagen blev det då att fara till kyrkslätt med Linda och så kom vi hem den 30: onde och for till Jennis. Då spenderade jag, Linda, Benkku och peik natten där till den 31 som sen Jacke kom ner och vi firade nyår. Sen så var jag hos Jennis ända till igår som jag och Jacke for hem och Benkku och Peik for hem idag + Linda. Har faktist gjort mycket på mitt jullov som tar slut på måndag. Men jag skulle ännu vilja fara till Helsinfors för att shoppa lite. :) Då skulle min lista vara klar. jag har inte heller varit och snowka den här vintern och nu hat det regnat så det finns knappt nån snö kvar. Men antagligen kommer det snö igen så att jag kan fara ett varv ut i backen och snowka. :) Men idag var det en sån dag som jag tar det lugnt och återhämtar mej själv från att ha varit igång så mycket på den senaste tiden. :) ha en bar fortsättning på kvällen! :)
 
 
533584_285192688273069_752033794_n_large

RSS 2.0