Discovery Channel

Hejsan just nu är jag hos Jennifer med Linda. Tube for hem tidigare idag och just nu hör jag på att när Jenni och Linda ser på nån cp film som dom har spela in på Jennis Ipad. Nu skall Linda fara hem och snart börjar jag väl också fara men vi ahde nog väldigt roligt igår faktist. HAAHAHHA och jag pruppa och nu vet nästan alla om det i hela världen och så filma vi och fotade vi massor med cp bilder. Det avr roligt i allafall. Och nu komlinda opp igen och sa att hon inte slipper ut. :DDDDDD haaha fan va bra! Hej förresten jag måste skriva någo random så att Linda har nånting att läsa sen där hemma. Okej... Det här handlar5 om rumpor. Den yttersta delen av min röv ända har en blå banan upptromad i mitt anus blandat med emppas rövhår och tosses smörsyra luktande röv.      Jennfer har en grön skartsladd intromad i hennes ytterstabenbrottade napoleon hårstrå blandat med en elektrisk limstifts tub. Där var det nu ska jag hjälpa jennifer att städa undan och imorgon e det skola igen synd men veckorna går snabbt. M en den här veckan som kommer nu kommer att vara reätt så full för jag har tre eller fyra prov och volley och massor med skit. men man överlever nog antagligen. Hej då! Ha det så bra. :))) Btw jag tog samma bild som linda för att jag ville bara ha en bild! :DD 

Prupp.se

Hur funkar det?

Flatulens är ett utsläpp av en blandning gaser ur anus. Denna blandning består till största del av kvävgas. Metangas och vätgas finns också med i utsläppet och till skillnad från kvävgas är dessa antändningsbara - vilket gör att även flatulensen är antändningsbar. Flatulens uppstår då anus utsätts för tryck. En flatulens uppstår i tarmarna, främst under jäsning av mat. Det karakteristiska ljudet betingas av att ringmuskeln och i vissa fall skinkorna vibrerar. På grund av att flatulensen ofta innehåller små mängder svavelhaltiga gaser, till exempel svavelväte, upplevs lukten ofta som en odör. Det uppfattas i många kulturer som pinsamt att flatulera (släppa sig), och det är ofta tabu. Fenomenet används också flitigt av komiker, vilket av vissa människor upplevs som dålig eller omogen humor.


INTE JAG!

Hello! Idag är jag lite normalare. :) Vi har just sett på någo äckliga videon. Råder att inte se på dom. Och jag menar det! Faktist äckligt uj! Ja men det finns ju annat i världen än att se på äckliga videon. Som att till exempel baka maräng eller laga en stor pappersmassa av Flush & Go rullor, haha. Nej men denna dag skall jag fara hem från Linda  och antagligen fara ut med shakki på byn sen senare, men när jag kommer hem blir det nog en dusch som gäller! Har haft en underbar tid med Linda, Jenni, Tube & Benkku! Men som sagt så är det idag onsdag så att man har nu fem dar ledigt tills skolan börjar igen. Typiskt det går alltid så snabbt. Och ja som rubriken säger så var det5 inte jag som skrev dom två sista inläggen! Det var antingen Linda eller Jenni. Men snart skall vi börja flytta oss opp mot byn! Ciao! :)

GAS I MAGEN

Här sitter jag igen, och fortfarande pruppar. Burritorna var inte så bra att äta nu inför kvällen. Kommer säkert att måsta sitta på toaletten hela dagen.
Men nu måst jag fara... är nööödig :D

Jag älskar att pruppa

Hejsan! De e jag perryberrycherry, och jag måste bara säga att jag äääälskar att pruppa. Jag kan skratta, sedan pruppa, och sedan skratta av att jag har pruppat. Heheh ^^
Ojneej, jagvet jag är jätte random. Och sen så har jag inget emot att pruppa på Lindas ben.
Vi  sitter då hos Linda, och jag pruppar för full hals, att min röv snart spricker.
Okej men nu ska jag fraa så HEEEJDÅ!! :D


Flush & Go & Beritarnas martha möte (jag tror jag just spydde upp en hår boll det öåter som martha) förstått :DDDDD han en trevlig dag allesammans! love you!

The only flushable core! 100 % guaranteed (okej säkert fel skrivet :D) Denna dag idag är en frän dag  inte fredag! :DDDD Jag är Random! Linda mobbar mej alltså innerst inne e jag väldigt sårad. Aldrig kan man få en bra kommentar utan att det skall stå Perre pruppa eller Perrerrrere du e en sån liten marängpappa  HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA dET DÄR VAR FRÄNT hhahahhaha :;DDDD Den stora vågen tromar sig in e den yttersta biten av lindas röv den skjuter små ekorra och ja den är en vacker syn! Hallleluja jag är en kamel säger en näras  vän hon springer iväfg nu bort bort till den förbjudna fortlinjenHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH nu skall jag huila YEAH! Nå nej idag var de den fränaste dagen nästan i mitt liv för jag vet inte vilken som är den allra fränaste du läste mina tankar tube grisslika. Vi har lagat pappersmassa av rullorna idag 248 stycken det blev en stor smet. Sedan har vi också ätit maräng som jag bakade igår... ganska fränt som ni märker bryr jag mej inte om hur jag skriver prupp haha nästan som punkt hahahah jag är så evil jag skall ta livet av en marsipangris genom grilla den ovanför en öppen fackla av små aromer präst fis tänk så evil oj hahhahahaha oj oj haha bläblä hahhahahaahah det var bra linda vill att jag skall sluta skratt och skriva prupp och tube också en berit går mej på nerverna när han hela tiden skall läsa mina tankar hej då jag kommer att sakna er små gulliga människor jag tror att jag aldrig nånsin kommer glömma ér det är så sorgligt jag måste sluta gråta nu för4 att jag skall blivärldens kändaste marsipan sniigel SLUT!!!!

RSS 2.0