Ändringar!

Idag i skolan hade vi en lite speciell dag som gick ut  på att man skulle klä ut sig och jag var ett troll! :D Och igår fixade jag liet nya lampor till mitt rum, det blev jätte mysigt!  :3
Och ändringarna i mitt rum blev såhär: 


Rainbow in the dark



Prov övning..

Nu kommer det ett snabbt litete inlägg och efter det begär jag mej upp till rummet mitt och öva på finska provet som jag har imorgon. Dagen har varit helt okej, kan man väl säga.. Fick 7- i fyssa provet och så hörde vi på en text på hela enkka timman så man slapp höra på Olav! hallelujah för det! ;) Men han kan jag bara inte tåla.. Det är inte så kallt idag men den lilla snön som fanns är nästan borta och det är mulet och hemskt ute.. Men gud vad jag väntar på julen! När man har ljus på och det så mysigt inne och ute för den delen med. Och snön e helt vit utanför fönstren! Grraau! Faktist väntar! :) Men nu skall jag stå ut med fyra dagar skola och så kommer höstdagarna och sen två veckor prao! Skönt. Och sen så har vi sammanlagt bar elva skol dagar nästa månad alltså november! Yees, så skönt! :))

In school

Sitter just nu i datasalen och har elevhandledning som mera består av att man nördar facebook och gör vad man vill göra. För vår lärare Uffe bryr sig inte riktigt så mycket.. Skönt! ;) Det återstår ännu fyra timmar och se3dan är skolan slut och jag far hem och tar det lugnt en stund och sen börjar jag öva på ett finna prov som vi har imorgon, som jag helt glömt bort.. Men finska är ganska enkelt tycker jag så det är ingen fara! :) 
403384_511274262216053_2080566024_n_large

L.O.V.E

Fan vad jag är på gott humör!
Jag har inte varit på sånt här gott humör på en jätte lång tid.. 
och det känns så skönt att bekymmren bara försvinner, 
och man får leva i sin egna lilla lyckliga värld! 
Den bästa känslan nånsin! <3
 

Been out

 
Har just varit ut och vägen är isiger så att man ibland håller på att falla. 
Idag var det den sorgsna dagen när Jacke och Benkku for hem..  :( Men jag ch Jenni får träffa dom nästa veckolsut när vi far till tammerfors på höstdagarna! :) Har haft ett jätte bra veckoslut, och kan inte vänta till nästa veckas veckoslut! det är alltid roligt att få träffa Kyrkslätts borna för att vi har bara så roligt alltid! xD Nåjo men nu skall jag fortsätta med min kväll genom att tända lite ljus och sätta på en film på internetet. Ha en bra kväll allesammans! :))

Weheartit bildinlägg! :)

 
 
 
 

<3




 








 

Much better! :)

Har ändrat lite på bloggen med en ny header och lite nya typsnitt! Enligt mej blev det mycket bättre. :P I morgon återvänder jag till skolan och då far vi till Pargas på ett skolbesöks juttu.... typ.. Och på fredagen anländer Benkku och Jacke till Bromarf så dom spenderar veckoslutet här med oss! Jess gänget blir samlat igen. :)) Men nu tänker lilla jag fara och ta en dusch! 

...

Jag var hemma idag för att igår på kvällen fick jag så sjukt i nedre delen av magen att jag kunde inte stå rakt upp eller röra på mej. Vilket sett jag än var på tog det så otroligt sjukt. Och det varade i över fyra timmar.. När jag vaknade upp idag hade jag ännu sjukt så det blev en hemma dag för mej.

jahapp!?

Är i Kimito och om en tid så far dom iväg då till Åbo och se på W.A.S.P jag kommer tillbringa kvällen med en Sandra hos Kenneth tills Antonia kommer hem klockan nie. :) Jag har inte så mycket att säga nu för att jag orkar inte skriva..  :P Ha ne trevlig fortsättning på kvällen! :))

Kom snö jag vill snowka! ;)

I'm so happy cause you are gone, when you are gone it makes me happy!

Imorgon sticker jag iväg till Kimito då jag väntat en stund i Tenala på Antonia! :)) Ska bli så himla skönt att slippa bort från Bromarf! Så skönt att slippa bort från detta jus jag bor i och med de människor jag bor med! Hallelujah.. 
Idag fick då Olav enkka läraren nerv brott på mej och Alex så nästa gång ska vi byta platser, suck.. Och jag hade inte ens gjort nånting! :D Jag har nu hittat en snowboard, ett par skor och bindningar för 319.85 euro! Och det är tammefan inte mycket för att man kan knappt hitta bara en snowboard för det priset! Men det finns också en annan snowboard som är 5.40 euro billigare men den är sen inte i riktigt perfekt längd.
Här kommer bilder på dem! Den första brädan kostar fem euro mera och är perfekt längd och den andra är lite för kost men det är egentligen inte nån skillnad.. 

 
 
 

Höstlovs planer fixade! :))

Då hade jag lite planer för tre dagar!
Jag far på tisdagen en tid efter skolan med Antonia till pappa som hon där sen skriver under bil pappren så att hon blir den nya ägaren till bilen, efter det far vi till Kimito.
Jag ska hjälpa Kenneth med skrot och städa hans hus på onsdagen då det är dagsverket.
På torsdagen får vi höstlov så då tar jag och hittar på nåmting att göra där i kimito medan Antonia är på jobb.
Men jag kan till exempel hjälpa Kenneth eller tillomed plocka äppel om jag blir riktigt desperat på att ha nånting att göra. :D Men jag antar att jag kommer hem på fredagen?? 
Idag hade vi då släkt kalas för Antonia och det var likadant som alltid högljutt när båda mina mostrar kom hit! :D
Men nu ska jag titta lite på film hade jag tänkt mej! :))
Hösten är nog här nu... Suck..

Städ dags!

Har just tagit ner datorn och satt på musik och nu ska jag väl börja städa men till först ska jag berätta liet om den filmen jag såg på igår. Den hette In ti the white och utspelade sig 1940 då britterna och tyskarna stred om malmet i Norge. Det var två olika flygplan som blen ner skjutna i fjällen i Norge och det ena var ett tyskt som det var fyra tyskar i men den ena dog och den andra blev lite skadad på armen dom försökte hitta bort från fjällen men dom hittade iswtälle en stuga, en stund senare hörde dom att det kom någo människor och det visade sig att det var två britter. Tyskarna höll britterna som fångar i stugan tills dom skulle komma bort därifrån. Men det slutade med att britterna tog deras gevär och höll tyskarna som fångar. När dom hade varit där i några dagar så börja dom alla bli vänner. Sen kom det till den dagen som dom skulle fara därifrån för att det var bättre väder men då blev den ena tysken skjuten och dom två andra tyskarna blev tagna av Norskarna och blev sända till Kanada tille n fångläger. Britterna släpptes lösa. Och när kriget var slut så tog den brittiska kaptenen tag på den tyska löjtnanten, löjtnanten reste till London och de forna fienderna var vänner. 
Jag tycker att det var en jätte bra historia och den var så jag vet inte vad.. :D
Men nu ska jag väl börja städa! :))
Den var så söt så jag måste ta den! :3

In to the white

Har just sett en film som hette In to the white, den verkade ganska tråkig i början men i slutet började jag gråta. Den hade ett så bra budskap. 
Jag kom hem vid halv fem tiden idag och så städade jag Eeros bil och så för jag ut ett snabbt varv med jenni och Linda. Men jag har nog inte så mycket mera att säga nu för stunden för jag planerar nog på att fara och sova nu när klockan ändå är... 02:31 Oj då vad den var mycket! :) Imorgon har vi en liten middag med släkten här hos oss för att fira Antonia när hon just fyllde 18 år. God natt! 

Duktiga jag! ;)

Nu har jag övat på modda provet och kan alla jäkla satsdelar som är så otroligt onödiga att kunna.. Men jag har fått jätte bra i de två proven som jag redan har skrivit och de är i matta som jag fick 7½ okej det är kanske inte så bra men det är det bästa jag har fått på hela högstadiet så jag blev faktist glad! :D Och idag fick jag reda på att jag hade 9+ i mitt bjolla prov! Woop woop! Nu skryter jag lite.. ;)  N ej men det betyder att jag har en bra början på året! Imorgon skriver jag då modda provet hoppas att det går bra och sen skall jag ha ännu fyssa, finna, enkka, franska prov.. Dom vet jag om i allafall! :))  Men nu skall jag begä mig mot mitt fönster och ta ut myggnätet och byta till ddet vanliga fönstret igen, jag tror att hösten är här?! ;)

Såna planer! ;)

Nu sätter jag på musiken och övar på modda provet som man har imorgon! 

Me, Myself and I


Grattis!

Idag fyllde min syster arton och så klarade hon körkortet på samma dag så jag var ut och åkade lite med henne men nu ska jag gå och sova! God natt! :))

När ska det sluta?

Pratade med Kenneth på Antonias facebook just och så skicka han en länk åt mej:
http://svenska.yle.fi/artikel/2012/10/09/polisen-vill-ha-tips-av-allmanheten
När ska det sluta seriöst vatten på gravgården, söndring av fönster, bränning på skyltar, söndrandes och eldandes... Listan kan man göra lång! Fy fan! Man blir så arg, och när det inte går in i nåns huvud eller någras huvud... 

Shit happens then you die

Det här inlägget är gjort för mej själv mest och jag vill inte prata om det så nämn inte nånting till mej nånsin...
Påväg hem från Padva, körd lite för nära kanten och när det är ny asfalterat så är det en väldigt hög kant. Det leder till att om man kör för nära far man ner för kanten och mopon far på sidan man blir fittig det tar sjukt blinken, halv belysningen, el starten, rocken, byxorna går sönder plus alla de otroligt vackra skråmorna man har mopon... 

It stops now!

Har idag övat på bjolla prov så att man har höjt sitt IQ värde lite. Ut med hunden lyssna på musik ätit fisksoppa och ja vet ni vad! Sluta röka! :D Det var så skönt och jag känner mej så nöjder nu! ^.^ Imorgon blir det skola igen och Antonia kommer hem! Jag har inköpt en present till Antonia nu och jag tror att hon tänker tycka om den, men u ska jag sova! God natt. :))

Hmm?

Jag har funderat på att köpa en vanlig lös top och klippa en dödskalle på ryggen..?

Böle var det!

Idag begav jag mej av klockan två från Bromarf till Karis tågstation och därifrån tog jag ett tåg som for klockan 14:58 sen anlände jag till Böle en timma senare och skulle träffa Anna, Lotta pch Sara där men jag hittta ingen av dom en stund senare ringde Anna och jag hade tagiten timmas tidigare tåg, hups.. Nå men jag bestämde mej att gör anånting iställe för att bara sitta där och ha tråkigt, så jag gick ut och gå så nu vet jag vart man ska fara om man vill till Borgbacken och centrum i Böle slutade med att jag for och köpte en Bonaqua och for tillbaks till tågstationen och väntade på dom. Sen när dom kom gick vi till studion där vi träffade Maja och en tid senare gick vi in i studion. Det var en och en halv timma det räckte men jag var där i över två timmar i allafall... Efter att det var slut så kramade jag och grattade jag Maja som blev andra! Grattis! Sen efter det gick jag själv tillbaks till tågstationen och det var så ljuvligt att få gå i en lite större stad än Bromarf på kvällen och då kände jag att jag verkligen vill flytta ut till Hesa! jag kom fram till tågstationen och bestämde mej att ät på Hesburger för jag hade inte ätit på flera timmar och efter det for jag till en butik och köpte lite godis att smaska på vägen hem, medan jag övade på bjolla provet! Jag fick panik anfall idag när jag kom på att jag har biologi prov på måndag och kan bara öva dagen före på de så jag bestämde att jag kan ju lika bra ta med bjolla boken och häftet och på det sättet hade jag underhållning på tåget och övade två timmar på bjolla provet så nu har jag inte lika mycket kvar att läsa på imorgon! Duktigt Pernilla duktigt! :D Men nu ska jag fara upp och sova för jag känner mej ganska färdiger! 

Mgp!

Om en kvart skall jag sätta mej i bilen och fara iväg till karis tågstation som jag sen därifrån ska ta ett tåg till Böle och fara på Mgp och lyssna på ner Maja sjunger och jag hoppas att hon vinner för den delen med! Och imorgon blir det då övning på prov som jag hade helt glömt men nu måste jag se mej en sista gång i spegeln och sen så är det väl dags att fara! :))
En bild på Maja! :)

På det viset?!

På ördag blir det då att fara till Hesa och se på Mgp och hoppas att Maja vinner! Men nu börja Eero strida med mamma om att hon ska köra mej till Karis så att jag kan fara med tååget och hämta mej därifrån.. Eero har du seriöst inte ett liv e det därför du ska förstöra mitt eller?? Gud vad jag blir nerverad! Nåjo, menm imorn sku de då kanske bli Lindas husvagn?? kanske! :D Men nu ska jag gå och sova! :))
 

What are you going to do about it? Huh??

Hade bara tre timmar i skolan idag och sen kom jag hem och inte har jag gjort så mycket efter det men... Nu så ska vi snart äta var just ut med hunden och på lördagen ska jag då fara till Böle på Mgp och lyssna på min bästa kompis Maja som ahr helt själv skrivit en sång och skall uppträda där och jag hoppas att hon vinner! :)) Men man får se hur det går! 

Underlig morgon

Vaknad den här morgonen och ville bli hemma men mamma tvinga mej att fara till skolan jag hade huvudvärk och ont i halsen så jag skippade gymnastiken som var det två första timmarna men det slutade sen med att jag missade bussen för att min klocka var fel inställd så att jag måste vänta två timmar tills nästa buss far.. Så det blir bara två och en halv timme´skola för mej idag! Ganska skönt, men ändå känns det så dumt när man missa bussen! :)

Tisdagen

Denna dag började med att jag vaknade och mådde dåligt, jag bestämde mej för att fara till skolan men det sluatde sen med att jag var en timma där och for hem med 10:40;ans buss men före det for jag till Sale och köpte en croissant och nudlar! Kom hem och kokade nudlar såg på tv och somnade sen efter det och sovde nästan hela dagen och nu har jag nördat datorn och sett på tv. Men nu ska jag hjälpa Antonia sätta ihop hennes nya Ab-Doer! Ha en trevlig kväll! :))

Tisdagen

Denna dag började med att jag vaknade och mådde dåligt, jag bestämde mej för att fara till skolan men det sluatde sen med att jag var en timma där och for hem med 10:40;ans buss men före det for jag till Sale och köpte en croissant och nudlar! Kom hem och kokade nudlar såg på tv och somnade sen efter det och sovde nästan hela dagen och nu har jag nördat datorn och sett på tv. Men nu ska jag hjälpa Antonia sätta ihop hennes nya Ab-Doer! Ha en trevlig kväll! :))

RSS 2.0