Sweet child o'mine

Dagen har inte varit så speciell. Jobbade första gången en hel dag med syster på en månad och gjorde inget speciellt efter jobbet utom att vi for till Stallkrogen på en varsin glass och senare for jag ut med Jenni. Jenni och Linda trodde att jag hade kvällstur så dom hade slagit ner sig på skolgården medan jag var femtio meter bort från dom. Hahah! :D Imorgon är det en ledig dag för mej och även lönedag så begär mig med syster och pappa till Ekenäs. Pappa måste köpa mat, Antonia skulle fixa någo address sak när hennes post har farit fel fast dom sa att dom hade ändrat det och jag själv skall slösa lite pengar på lite nya kläder (behövs alltid, hehe) och så ska jag fara till Gigantti och se om dom skulle ha råkat fått vita iPhone 4s telefoner, när jag ringde och fråga så hade dom bara svarta.. Tyvärr. Jag, mamma och Antonia såg just på en film som hette Hur många lingon finns det i världen? Den handlade om en man som börjar arbeta med utvecklingsstörda och han ändrar sitt eget liv och deras liv. Sjukt bra film, dom är så otroligt söta! Antonia slutar klockan tre imorgon och före det ska jag dammsuga hela huset och städa någo smått. Sen far jag iväg till Ekenäs och vet inte när jag kommer hem. På lördagen är det Bromarfnatten! Och som tur så fick jag skiftet efter Bromarfnatten ändrat till kvällsskift så börjar först klockan två, HALLELUJAH! Men nu ska jag sluta skriva skit och bege mig mot sängen! :)
 
Safe Sound | via Tumblr
Ett par absoluta wanties! <3

Måndag

be you, don`t fake | via Tumblr
 
Min måndag bestod av att jag vaknade och var jätte trött men vaknade upp under dagen när jag var på jobb. När jag kom hem så kom min trötthet tillbaka. Senare var jag ut med Linda, Jenni och Benkku. Inget mera speciellt bara en vanlig måndag. Imorgon ska jag ringa till Gigantti och fråga om dom har en iPhone 4s på lager som jag skulle kunna köpa i slutet av månaden. Jag är så excited över att köpa min första smartphone, touchphone och iPhone! Jag är så glad när jag tänker på det att jag skulle kunna flyga upp till månen! Men nu skajag börja sök mig till sängs. :)

Run away

Tumblr
Har inte skrivit nu på några dar. Det som jag har hållt på med har varit jobb och ett ledigt veckoslut som Kyrkslättspojkarna kom ner och Jim. Orkar inte skriva så mycket nu för jag ska fara och sova när jag börjar sju imorgon. Hoppas att ni har haft en trevlig midsommar alla! Jag har i allfall haft en rätt så bra midsommar. Fick lite dåliga nyheter idag när jag kom hem och det känns som att de aldrig blir bra mitt liv.. Hela tiden händer det nånting som gör mig ledsen och får känslan att jag bara skulle vilja skita i allt och bara fara lång härifrån och glöma hela skiten...... Men om livet skulle vara så enkelt.. God natt allesammans. 

Help me anybody? :)

 
Har inte varit nån så speciell dag idag jobbade från klockan sju till två och så kom jag hem och dammsugade och dammade av mattorna. Har inga planer för den här veckan före fredagen. Jo, jag ska träffa Jenni och Linda! Men förutom det har jag inget speciellt att göra.. Har kvällstur imorgon och slutar först nie så tror inte det blir nånting då...? Men i såfall får jag träffa dom på fredagen när jag slutar två! :) På midsommar far vi ner till Skatafe på midsommar dans och Jenni jobbar då också så det passar ypperligt! Annors har jag inget att säga förutom det att skulle nån veta nån sida som man kan billigt köpa en iPhone 4s från?? :) 

?

Twitter
 
Dagen har bestått av en lång sovmorgon, slöandes och tvättandes av kläder. Annors sås har jag pratat med gule min och Linda och Jenni. Fick brev idag från min blivande skola och jag ska betala 200 € för en fuckings nyckel.... Well det är ju trevligt! :) Det som jag inte gjort idag än är att städa mitt rum. Har kvällsskift imorgon så börjar först klockan ett så jag tänker sova till tie och sen gör anågot vettigt förrän jag far på jobb! Det står bara ett frågetecken uppe i addressfältet, wtf? :D Men nu ska jag städa! :)
 

Forever alone

Känner mig så foreveer alone här hemma när kompisarna har farit till Kyrksläät och jag inte kunde komma med för att jag jobbar hela tiden... Det är synd att jag ska jobba så dabbigt för jag skulle vilja umgås mera med ddom men dewt kan jag inte göra tyvärr..Nåja bara en månad till och så kommer jag att vara fri från jobb! Men som tur hara jag ledigt imorgon efter hela fem dar jobb. Inte är de att jag jobbar fem timmar i sträck utan de är det att man börjar antingen sju på morgonen eller om man har kvällsskift så slutar man först klockan nie... Så man är så pass trött att man orkar inte gör nånting sen när man har ledigt. Nej men nu ska jag sluta gnälla och vara glad över att jag har ett jobb som jag annors faktist tycker om! Men imorgon när jag är alena hemma så ska jag städa mitt rum och tvätta kläder i allfall. Det har jag bestämt mig för, inte har jag ju ändå nån att umgås med så... :D Jepp, jepp godnatt nu hörni! 
L I F E...L I V E IT ! | via Tumblr

The lucky one

Ska snart börja se på en film som heter The lucky one, den verkar riktigt bra! Har inte haft nån lust eller ork och inget speciellt att skriva om heller nu på en tid, men ska försöka bättra mej själv. Mit sommarlov hittills har bestått av avslutningsfest, varit hos pappa och fixat, umgåtts med vänner men mest av allt har det varit jobb. Den här sommaren jobbar jag igen på Bromarfhemmet men den här gången som vårdbiträde. Har nu jobbat en tredje del och har en månad kvar. Jag tycker om det här jobbet jätte mycket och när den här månaden är slut ska jag ÄNTLIGEN komma in i smartphone och iPhone gänget, wihuuu! Sen efter att jag har jobbat klart så ska jag fara med mamma upp till Vasa och se hur det ser ut där för jag flyttar dit efter sommaren! Jag kom in till den skolan jag ville. Och jag har aldrig ens varit till Vasa och dit ska jag flytta.... What? Nåja men den sista veckan i juli ska jag vara ledare på ett skriftskoleläger i fem dar och sen efter det har jag absolut inga jobb, utan då kan jag säga att jag har sommarlov! Hade kort dag idag och imorgon har jag ledigt, men så självklart när jag har en dag ledigt så är ju alla borta.. fml. Men jag hittar alltid på nånting att göra. Jag tog och städade upp Antonias rum i förrgår när jag hade haft morgon tur och hon hade kvällstur. Jag ville överraska henne så jag spenderade fem timmar med att sätta upp en säng och placera ut möbler och ta upp saker från lådor. Och tro mej det var inte lätt att få upp den där sängen själv... jag höll på en timma med den. Men hon blev jätte glad när hon kom hem och jag är jätte nöjd själv med resultatet! Men nu ska jag watcha some movie! Ha en bra dag och hoppas ni har bättre väder än vad jag har här. :)
 
 

:)

 
Det har väääääldigt lågt här på min blogg, men jag har haft så mycket för mig att göra med jobb och kaverin och andra saker! :) Men jag lever och mår bra! Har inget mera att säga än att jag ska försöka bättra mej! :) Ha en trevlig dag! :)

RSS 2.0